סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo24.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]-
שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:
האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?

1shiran1

New member
עוונה [[:

שיר השבוע שלכם [של אריק]- בפאב השכונתי
, אם את נופלת
, הגשמה עצמית
שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- ממממ החדש של יעל נחשון - פנייך [[: בילוי השבוע שלכם- מממ שבועותת [[: סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- כל הראליטי למיניהם .. תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - אמממ גלגלצ בעיקר [[: תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] תגידו, רק תגידו שאין דימיון בין השניים
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- צחקתי הרבה, תצחקו גם
משהו שהרס לכם את השבוע- כלווווום [[: משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מממ נראה
מאכל השבוע: נו המאכלים לכבוד החג
משפט השבוע שלכם: "אני מביא סבונים מהבית כאלה קטנים שישר מביאים לך את הקריזה..." אריק הזה.. מלךךך
האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? בדמיון בדמיון

Rony 05

New member
../images/Emo2.gif

ככה שזה מופיע בקטן קטן, ולהראל יש את המשקפי שמש והשיער בצורה כזאת...זה באמת מזכיר....

1shiran1

New member
חחחח גם בגדול זה דומה ../images/Emo6.gif תשאלו את מירב ...

חחחחחחחחח לגמרי מזכיר.. כל כך נקרעתי שראיתי ת'תמונה של הראל חחח חמוד [[:

Rony 05

New member
אבל אם נגיד היית מראה לי את התמונה הזאת של

הראל בלי השני, לא הייתי אומרת לך שהוא מזכיר לי מישהו... אלא רק ככה שהם "אחד ליד השני".... הראללל חמוווד!

ady18

Well-known member
עונה

שיר השבוע שלכם [של אריק]-אם את נופלת בפאב השכונתי הגשמה עצמית ערב חג מילים שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-אמא של גיא מים מתחת לגשר פג'ו 92 (חופש ממלא) החדש של קרן אם זאת האהבה איתי ויונתן שפירא יום אחרון יצא לי פליליסט של גלגל"צ בקיצור... וכמה שירים של יהודית מהמצעד היה יפה בילוי השבוע שלכם-אריק סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-כוכב נולד תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - המצעד של יהודית רביץ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אריק הופעה משהו שהרס לכם את השבוע-אני לא הולכת לקרן ובסוף אין כרטיסים ויעל שלא הלכתי משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-לקנות את הדיסק של אמיר ואולי טעם העיר מאכל השבוע: חביתה משפט השבוע שלכם: השיר מכוכב נולד "בגן האמונה פרחתי בכוכב נולד אני צמחתי" האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?היה בסדר :p

ady18

Well-known member
נזכרתי במשפט

אריק מהופעה"הרבה שואלים אותי מספר שאלות למה קוראים לי אריק ולא אריק כי נולדתי בקנדה,מה עם המסיקות ואני עונה שלומם טוב. ומה התופעות לוואי של הגלולה היום שאחרי בחילות כאבי ראש צפיה מוגזמת בבברג'יט גונס"

Nimrod121

New member
סיכום השבוע שלי.

מה שיר השבוע שלכם [של אריק]? "בפאב השכונתי". מה שיר השבוע שלכם [לא של אריק]? יש הרבה מאוד שירים כאלו. אבל בעיקר "הסודות" של דנה עדיני. בילוי השבוע שלכם- צפייה ב"שודדי הקאריביים 3" בקולנוע עם חברים והיום מסיבת יום הולדת של חבר. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הסרט "שודדי הקאריביים 3", הסרט "שודדי הקאריביים 2" (סרטים), "האלופה 2" ו"הבורר" (סדרות). תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו- אני לא שומע כל כך רדיו בדרך כלל. תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הבילוי השבועי שלי. משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה כזה דבר. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שום דבר. מאכל השבוע- כל מיני מאכלים של סבתא. משפט השבוע שלכם- אין כזה. האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? לא ולא.

למעלה