סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo214.gif

|שיר השבוע שלכם [של אריק]-
שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:
האם פגשתם את אריק\הלהקה השבוע? אם כן-איך היה? שאלת בונוס קדיט לשירי ותודה ענקית על השאלה השלם את הפתגם הבא: "אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו..." 1. אזובי הקיר 2. עכברי העיר 3. חזירי הדיר 4. בפורום שלהם??? סופ"ש רגוע ...

ady18

Well-known member
סיכום השבוע אצלי...

שיר השבוע שלכם [של אריק]-אהבה באור וצל בינונימי הגשמה עצמית חסר לי שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-תנופה,החדש של גלעד שגב,בחיאת שיר תקווה בילוי השבוע שלכם-לא היה משהו מיוחד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-האם אתה יותר חכם מתלמיד כיתה ו תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -ציפורי לילה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אין במיוחד משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה במיוחד שבוע סביר משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הפרלמנט מקווה שיסתדר... מאכל השבוע: פיצה משפט השבוע שלכם: "אני גיבורה אולי בקבר" האם פגשתם את אריק\הלהקה השבוע? אם כן-איך היה?לא שאלת בונוס קדיט לשירי ותודה ענקית על השאלה השלם את הפתגם הבא: "אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו..." 1. אזובי הקיר 2. עכברי העיר 3. חזירי הדיר 4. בפורום שלהם???
סופ"ש רגוע ...

ady18

Well-known member
סבבה

מיעל נחשון ציפתי ליותר היא הייתה חלשה מאוד חוץ משיר אחד... יונתן אני מאוד אוהבת התרשמתי ממנו בעבר ולא אכזב ממש כשרוני שירים חמודים כאלה... איתי היה מצוין כמה התגעגעתי לשמוע אותו בהופעה כול הערב על הגיטרה זה היה מדהים היו שירים בכלל לא רעים כול אחד שונה מהשני... איה שיר אחד היה נפילה שיר שני נחמד לא לגמרי נפלתי והשלישי מדהים . והלהיט של הערב זה היה אוהד לוי אין מילים פשוט התאהבתי בו. ומאיה אין מה להגיד כשרון . ואודי לא נגן כול הזמן רק בחלק מהשירים . בסך הכול נהנתי מאוד נחמד בהחלט שונה מהרבה הופעות וזה טוב גם גיוון.

DrunkenBar

New member
סיכום השבוע שלי :]

(ד"א אני חדשה,היי. בר :)) |שיר השבוע שלכם [של אריק]-"אפשר לחשוב" שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-"אינטואיציה"-שלומי שבן. בילוי השבוע שלכם- יומולדת של חבר. סטלה עד הבוקר :] סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סרט :] "Mall Rats" תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- הוספתי :] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- המממ לילה בים.. זה כיף :] משהו שהרס לכם את השבוע- הממ שומדבר.. :] היה אחלה שבוע. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שיתחיל?... מאכל השבוע: טוסט,חופשי. כמעט כל ערב אכלתי טוסט
משפט השבוע שלכם: "מזל טובבבבב!!!" "שיט זה היום!??!!?!?" (קורה..) האם פגשתם את אריק\הלהקה השבוע? אם כן-איך היה?-לא... :/ שאלת בונוס קדיט לשירי ותודה ענקית על השאלה השלם את הפתגם הבא: "אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו..." המממ..? אזובי הקיר. (לא הבנתי. מה אני אמורה לעשות עם זה.. הממ לענות נכון לא? או בכוונה לא נכון.. אע. לא חשוב. ) יומטוב! :]

I מ י ר ב I

New member
סיכום שבועי

שיר השבוע שלכם [של אריק]-אהבה באור וצל שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-את המחר שלי-שמעון בוסקילה בילוי השבוע שלכם-הופעה של קרן פלס אתמול בברל'ה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-האלופה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-תעשו חיים... משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה דבר כזה,ב"ה. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-לא משהו מיוחד.. מאכל השבוע: יותר משקה השבוע-קוקה קולה. משפט השבוע שלכם: אם אין לחם תאכלו עוגות,חחח.אין לי משפט. האם פגשתם את אריק\הלהקה השבוע? אם כן-איך היה?לא שבת שלום

חדשה../images/Emo3.gif ועל הדרך../images/Emo221.gif

|שיר השבוע שלכם [של אריק]- מה עוד ביקשת שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-שיר פרידה[שלמה ובן ארצי] בילוי השבוע שלכם- ת"א, הרגע חזרתי
היה נחמד לאללה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- חברים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - שומדבר מיוחד תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין כח
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- צאו עם המשפחה מדיי פעם משהו שהרס לכם את השבוע- סתם שטויות... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- סיום מרתון לימודים! ישתבח שמו... מאכל השבוע: דג
אכלתי המון כאלו לאחרונה משפט השבוע שלכם: "Blue eyes say, Love me or I die; black eyes say, Love me or I kill you"
האם פגשתם את אריק\הלהקה השבוע? אם כן-איך היה?עוד לא זכיתי לזה... שאלת בונוס קדיט לשירי ותודה ענקית על השאלה השלם את הפתגם הבא: "אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו..." בפורום שלהם???[אני מניחה...]

למעלה