סיכום השבוע

TEENAGER1

New member
סיכום השבוע ../images/Emo209.gif

שיר השבוע של רמי: שיר השבוע כללי: משהו שעשה לי את השבוע: משהו שהרס לי את השבוע: משהו שאני מחכה לו השבוע: המלצה על משהו: מסר לאומה: שבוע טוב!

pc girl

New member
שבוע טוב =]

שיר השבוע של רמי: רוחות מלחמה שיר השבוע כללי: november rain משהו שעשה לי את השבוע: היה לי מבחן גדול בהיסטוריה שהלך טוב משהו שהרס לי את השבוע: סתימה בלי הרדמה :S משהו שאני מחכה לו השבוע: קבלת ת.ז בכנסת יום שלישי המלצה על משהו: סתימה עם הרדמה מסר לאומה: אחשוב על משו

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo23.gifשבוע מצויין../images/Emo99.gif

שיר השבוע של רמי: על הגשר הישן שיר השבוע כללי: Because of you של Kelly Clarkson משהו שעשה לי את השבוע:שהעבירו אותי תפקיד בבסיס סוף סוף אחרי שנה וחצי! משהו שהרס לי את השבוע:שהדג הכי יקר שלי (350 ש"ח) מת השבוע!!! משהו שאני מחכה לו השבוע: להתחיל את התפקיד החדש
בעוד שעתיים וחצי זה יקרה! המלצה על משהו: אין כמו נרות ריחניים לחדר!
מסר לאומה:
R & R

השבוע שלי--

שיר השבוע של רמי:אהביני שיר השבוע כללי: משהו שעשה לי את השבוע:השבוע המבחן האחרון!!! משהו שהרס לי את השבוע:סבתא שלי בבית חולים
משהו שאני מחכה לו השבוע:שהיא תצא מבית חולים המלצה על משהו:לישון לישון לישון מסר לאומה:

ענת 19

New member
../images/Emo193.gif

שיר השבוע של רמי: הים כבר לא שיר השבוע כללי: קיץ של איה כורם מדהימה!!! משהו שעשה לי את השבוע:השיר הזה של איה כורם משהו שהרס לי את השבוע: האונה עם האמבולנס משהו שאני מחכה לו השבוע: שייגמר!!! כי נמאס לי מהפסיכומטרי!!! המלצה על משהו: אני עם אסנת לישון והרבה! מסר לאומה: אם לא היא אז אף אחת יותר טוב כלום מכמעט...

Amber

New member
../images/Emo142.gif

שיר השבוע של רמי: הים כבר לא
שיר השבוע כללי: "כשהכל יעבור" של עברי לידר
משהו שעשה לי את השבוע: טיול כיפי לחרמון
משהו שהרס לי את השבוע: המממ... המממ...
משהו שאני מחכה לו השבוע: יום חמישי. פשוט כך.
המלצה על משהו: המממ... הדבר הטוב ביותר שיש לי להמליץ עליו הוא אחת מהופעות הפסנתר של עברי לידר... לא שתצליחו להיות באחת בזמן הקרוב אבל... אל תגידו שלא אמרתי
מסר לאומה:

למעלה