סיכום השבוע

TEENAGER1

New member
סיכום השבוע ../images/Emo196.gif

שיר השבוע של רמי: שיר השבוע כללי: משהו שעשה לי את השבוע: משהו שהרס לי את השבוע: משהו שאני מחכה לו השבוע: המלצה על משהו: מסר לאומה: שבוע מצוין!

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo204.gif....

שיר השבוע של רמי: ---- שיר השבוע כללי: ---- משהו שעשה לי את השבוע: הסרט שראיתי עכשיו סגר לי את השבוע מצויין משהו שהרס לי את השבוע: הבסיס שלי ביום רביעי משהו שאני מחכה לו השבוע: אין לי צפיות יותר משום דבר ומאף אחד! המלצה על משהו: הסרט "זיכרונותיה של גיישה" סרט שאני לא אשכח כל החיים! מסר לאומה: כשהשמש שוקעת, אנשים קטנים עושים צל גדול!

Amber

New member
../images/Emo115.gif

שיר השבוע של רמי: כל מה שתרצי
שיר השבוע כללי: ביצוע של עברי לידר ל- "כשזה נוגע" של אתי אנקרי מתוך הופעת הפסנתר של עברי. פשוט קסם...
משהו שעשה לי את השבוע: ההופעה של עברי
משהו שהרס לי את השבוע: לא נהרס לי השבוע...
משהו שאני מחכה לו השבוע: הופעה של רמי (מדיטק חולון) כיף כיף
המלצה על משהו: המממ... תחייכו הרבה. שבוע הבא אני אחשוב על איזה דיסק או משהו
מסר לאומה:אפשר לבוא לישון אצלכם?

pc girl

New member
../images/Emo108.gif

שיר השבוע של רמי: ביום של הפצצה שיר השבוע כללי: something משהו שעשה לי את השבוע: סופשבוע משהו שהרס לי את השבוע: מבחנים משהו שאני מחכה לו השבוע: סופשבוע המלצה על משהו: דיק וג'יין עושים את זה שוב.. סרט מצחיק מסר לאומה: תנו לי לחשוב על זה :p

ענת 19

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo153.gif

שיר השבוע של רמי:חיפושית כחולה שיר השבוע כללי:אהבה של דניאל סלומון משהו שעשה לי את השבוע: לאח שלי הייתה יומולדת והוא שמח נורא שקניתי לו משהו שהוא רצה. משהו שהרס לי את השבוע: לא משהו רציני חברה שלי הרגיזה אותי אבל זה עבר... משהו שאני מחכה לו השבוע: אימל'ה מחר הסימולציה הראשונה שלי! המלצה על משהו: אמממ הסידרה ניפ טאק, פשוט סידרה מעולה. מסר לאומה: אם אתם יכולים המלצה חמה אל תעשו פסיכומטרי זה הורס את החיים!

השבוע שעבר..

שיר השבוע של רמי:חודש נורמלי שיר השבוע כללי:למעני-בית הבובות משהו שעשה לי את השבוע:נגמר הסמסטר!!! משהו שהרס לי את השבוע:מתחילים ללמוד למבחנים...איזה פחד!! משהו שאני מחכה לו השבוע:שהוא יגמר! המלצה על משהו:מסעדת תמול שלשום בי-ם.הייתי שם שבוע שעבר וזה אחלה מקום! מסר לאומה:תעשו מה שטוב לכם ותהיו טובים!!!

glitter8

New member
מה שעשה לי ת'שבוע

הוא המופע broza5 ביום שישי בזאפפה אפילו בפורום של ברוזה לא כתבתי רשמים מהמופע פשוט כי לא מצאתי את המילים אבל תמונה תגיע בקרוב ביאס לי את השבוע- הלך לי ראש מנוע באוטו והוצאתי 1250 שקל לתיקון. אבל מצאתי באוטו את הקלטת רמיוריטה המופע המשותף אז התנחמתי בשירים המוכרים והאהובים

למעלה