סיכום השבוע

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo148.gif

מה שיר השבוע שלכם [ מה שיר השבוע שלכם בכללי? בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- שיר שאתם שומעים עכשיו? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- איזה טעם מועדף עליכם באוזן המן ?

ady18

Well-known member
עונה

מה שיר השבוע שלכם של אריק ?מילים מה שיר השבוע שלכם בכללי?שתבוא האהבה בילוי השבוע שלכם-סרט "לגעת ביהלום" סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-מי רואה חח שיר שאתם שומעים עכשיו?מהפך רגב תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-שהצלחתי להתגבר בקלות על הקטע עם העבודה ולהמשיך לחייך וקצת אריק שהזמנתי אבל זה לא לגמרי מושלם הפעם משהו שהרס לכם את השבוע?שאני קניתי זבל של דיסק וסתם חבל על הכסף:( ויש לי חברות זונות שציפתי למשהו ובסוף קבלתי מהם זין אבל אני צריכה להתרגל כנראה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הופעה של מירי נקווה שזה יהיה יותר נורמלי מהדיסק איזה טעם מועדף עליכם באוזן המן ?שוקולד

ady18

Well-known member
אני מוסיפה תמונה של האהבה שלי מרקס

איזה כוסית:)

Nimrod121

New member
הסיכומון שלי.

מה שיר השבוע שלכם- ג'וני ושער 6. מה שיר השבוע שלכם בכללי- Avril Lavigne- My Happy Ending. בילוי השבוע שלכם- הלכתי לקולנוע עם חברים ראינו את הסרט "לילה מוטרף במוזיאון" (מומלץ) ומחר אני אלך להופעה של מירי מסיקה. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "לילה מוטרף במוזיאון"- מומלץ מאוד. סקופ השבוע שלכם- לחזירים אין כנפיים. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- כל השבוע עצמו עשה לי את זה. בעיקר הסופ"ש עשה ויעשה לי את השבוע (ז"א, ללכת להופעה של מירי שבטוח יהיה לי כיף ויציאה לסרט). משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה דבר כזה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חופשת פורים קצרה, קבלת מבחנים, טקס העמ"י וכו' וכו'. איזה טעם מועדף עליכם באוזן המן? שוקולד. שיהיה לכולם סוף-שבוע נעים, שבת שלום וחג פורים שמח

למעלה