סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק
שיר השבוע שלכם [לא של אריק
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:
האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? ומזל"ט טוב לפורום ושתהיה שנה מוצלחת גם כמו שהקודמת הייתה ושיהיה לנו כייף בפורום כמו שתמיד כייף פה ושוב הזדמנות ענקית להודות למנהלת הפורום מירב שעושה עבודה מדהימה ומשקיעה ותודה על הכול:)

romki

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק] - שער שש שיר השבוע שלכם [לא של אריק] - למיה יש אקדח - כנסיית השכל בילוי השבוע שלכם- בר מצווה לבן דוד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- שום דבר ספציפי תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגל"צ. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - אין.. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- להיפגש עם החבר'ה ולנסות לשחק כדורגל, זה מצחיק >< משהו שהרס לכם את השבוע- לא הרס את השבוע. אבל העציב אותי, יום הזיכרון ליצחק רבין. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- יומולדת לידיד טוב מאכל השבוע: טוסט משפט השבוע שלכם: "שתוק." האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? - לא.

I מ י ר ב I

New member
מסכמת..

שיר השבוע שלכם [של אריק-שער 6 שיר השבוע שלכם [לא של אריק-tears in heaven-eric clapton,שמעתי אותו פעמיים השבוע ביום הזכרון לרבין בילוי השבוע שלכם-הייתי במחזמר אווניו קיו,מגניב ביותר. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-קוראים לזה אהבה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגל"צ משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-ת"א,חולה על העיר הזו משהו שהרס לכם את השבוע-וואלה כלום משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-לא משהו מיוחד בנתיים מאכל השבוע-פלאפל משפט השבוע שלכם-ד"ש... האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? לא פגשתי אותו.. תודה יעל על המחמאות

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של אריק)ג'וני,יום חדש נפלא שיר השבוע שלכם [לא של אריק הרבה עברי לידר מחלק א של הופעה ששודר בגלגל"צ עודני ילד יום מעונן אם זה נגמר זה חבל המכשפות בילוי השבוע שלכם-הופעה של איתי פרל בבארבי ויום כייף עם אמא בקניון,לראות את התאומים של בת דודה שלי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-ליאור שלין מארח את אמיר פיי גוטמן תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -חלק של הופעה בגל"צ של עברי לידר,רדיו ירושלים ביקורת הופעה של אריק תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה של איתי פרל ולקבל סינגל בחינם משהו שהרס לכם את השבוע-היה שבוע בהחלט לא רע ואפילו לא ממש משעמם משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אני אולי הולכת למשחק כדורסל מאכל השבוע: איס פסיפלורה\סלט עוף משפט השבוע שלכם: לא היה משהו מיוחד לא ראיתי את אריק היום ראיתי אודי ודברנו קצת

Lp Fairy

New member
עוד שבוע..[=

שיר השבוע שלכם [של אריק: ואווו המממ לא נורא.. שיר השבוע שלכם [לא של אריק: כול האלבום של הקספרים ושל הבנות נחמה..חחח בילוי השבוע שלכם- הופעה של הקספרים בפטריה בקיבוץ דן! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא ראיתי טיוי כול השבוע..אבל מחר אני אראה מיכאלה..[= תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא שמעתי.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה של הקספרים לגמרייי! משהו שהרס לכם את השבוע- קצינה אטומה! כי לאכול ארוחת צהריים עם החיילים זה יותר חשוב מללכת לרופא! משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הממממ ואוו לא יודעת..לא חשבתי על זה עדיין...חחח מאכל השבוע: תפו"א עם רוזמרין..הכנתי פעם ראשונה ויצא בננננזונה! משפט השבוע שלכם: "אני הולכת להופעה של הקספריייייייים!" האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? לא..=/ ומזל"ט טוב לפורום אז שיהיה יומולדת שמייח..חח סתם..[= הממממ ואווו מה מאחלים לפורום? שתהייה לנו עוד שנה יותר טובה מהקודמת ופחות טובה מהבאה..[= (ושיוציא כבר דיסק חדש!! [=)

מסכמת

שיר השבוע שלכם [של אריק- מגפיים של ברוך שיר השבוע שלכם [לא של אריק אחרי שנאהב של ריטה בילוי השבוע שלכם- הופעה של איתי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- התוכנית של מירי חיימוביץ על אם פונדקאית תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה של איתי פרל משהו שהרס לכם את השבוע- שום דבר. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של מירי מאכל השבוע: בריזר זה מאכל
(למרות שאסור לי...אבל הסוד שמור ביננו) משפט השבוע שלכם: קיי סרה סרה what will be will be האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה ראיתי אותו בהופעה של איתי אך לא דיברנו..היה עסוק עם מאיה

למעלה