סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם: אומן השבוע?

אני!

שיר השבוע שלכם -''ממריאים''-גילת הלל
בילוי השבוע שלכם-פארק מים,ובריכה(כל השבוע)
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-''החיים היפים של זאק וקודי תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -''מקום בצמרת'' רשת ג' תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] -תמונה מקסימה של אשלי טיסדל(מהייסקול מיוזקל) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אני ממליצה בעיקר ללכתללונה גל(בטבריה) יש שם אלפי מתקנים שווים משהו שהרס לכם את השבוע- איבדתי את השעון שלי משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שיהיה עוד יותר טוב
מאכל השבוע: טונה משפט השבוע שלכם:''אם יש לכם חלום אל תתנו לו ללכת'' אומן השבוע-ונסה האד הג'נס

mori17

New member
אני =]

שיר השבוע שלכם- לילה לבן בחולם שחור-דניאל בן חיים
בילוי השבוע שלכם- כמעט שבוע שלם בצפון
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-מרתון האלופה
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שומעת
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין אבל תמונה של רכס הגולן
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- טיילו בצפוןןןןן
משהו שהרס לכם את השבוע-לחזור יום חמישי לבסיס אחרי שכל השבוע הייתי בצפון
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אין
מאכל השבוע: מוקפץ צימחוני
משפט השבוע שלכם: הלך 1 יבוא אחר
אומן השבוע? משה פרץ מורי

עונה

שיר השבוע שלכם-"אני לא יודעת"/יפתי ואניה בוקשטיין בילוי השבוע שלכם-מה כבר יש לעשות בקרייה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סדרה/הנפילים,סרט/אהבה טרופה,תוכנית/מצלצלים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -104.5 תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- השיר החדש של יפתי משהו שהרס לכם את השבוע-חסר לזה שיהרוס לי את השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-עוד שבועיים שלוש חוזרים ללמודד מאכל השבוע: שוקולד משפט השבוע שלכם: תוסיפי קצת כרוב למלח אומן השבוע? יפתי(יפתח קרזנררררר)

למעלה