סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:

עונה...../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם- שווים,נגמר בחזרה בילוי השבוע שלכם- אמ..עוד 5 דקות עפה לארוחת שישי בבניאס חח.... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הנפילים אפילו שזה הזוי,ומסכים אפילו שזה משעמם לפעמים. תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - אמ....לא יודעת תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- חחח את זה עשו מהתמונה שלי משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- המתנה נעימה מגניבה שעשו לי בפלאפון חחח.... משהו שהרס לכם את השבוע- המעבר דירה הנוראי הזה והוירוס שיש לי במחשב שהוא נכבה כל 2 שניות משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אני בשבת נוסעת לערד ובשלישי ללוד=] מאכל השבוע: קרמבו! משפט השבוע שלכם: היום אלוהים הוא האינטרנט

עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם-"שפעת"(אמיר פיי גוטמן),המתוקות האחרונות(אריק ברמן) בילוי השבוע שלכם-קניות בקריון סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-"מסכים"ואחד נגד מאה" תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -"רדיו ללא הפסקה" תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אין משהו מיוחד השבוע משהו שהרס לכם את השבוע-אין משהו כזה. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-מחר "הלהקה" מאכל השבוע:
מיני עמק משפט השבוע שלכם:"דע להבדיל בין מעשה שטותי למעשה אמיץ"

hilali1

New member
עונה ../images/Emo27.gif

שיר השבוע שלכם - את יפה - עידן יניב
בילוי השבוע שלכם- הופעה של אריק ברמן סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- כוכב נולד - CSI מיאמי תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע- היה שבוע מעולה
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-מבחנים
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם: אין

yrutoo

New member
אני :)

שיר השבוע שלכם בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - סינגלס גלגל"צ
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אממ אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- סרט ממש יפה שראיתי מקודם, "סודות נעולים" עם קייט הדסון משהו שהרס לכם את השבוע- היה דווקא אחלה שבוע
מאכל השבוע: שוקו
תמיד עושה לי מצברוח
משפט השבוע שלכם: אין

אני../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם- צפוף-רוני,לא מכירים אותך-הראל מויאל,בואי נעזוב-רן דנקר ועילי בוטנר. בילוי השבוע שלכם-רוני ברוטשילד.
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-"האנטומייה של גריי3".
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - 99 Esc תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-רוני מאיימת..זה מכניס אותך לסוג של פחד :| משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אילת
מאכל השבוע: ספגטי. משפט השבוע שלכם: "איש אחד הלך הלך הלך פגש את רוני וקיבל התקף אהבה."

למעלה