סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo103.gif

שיר השבוע בכללי? בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם:

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע בכללי?-בואי נעזוב-רן דנקר ועילי בוטנר. וגם השיר של עידן יניב "את יפה". בילוי השבוע שלכם-לא היה השבוע מסיבות אישיות
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-כוכב נולד.. תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -קצת גלגלצ וכאלה.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-קיבלתי פלאפון חדש
משהו שהרס לכם את השבוע-מישהי חשובה בשבילי נפטרה. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אממ..שומדבר מיוחד מאכל השבוע: פיצה משפט השבוע שלכם:"כל דבר קורה לטובה".

IשחרI

New member
עונההה

שיר השבוע בכללי? אני לא יודעת-יפתי ואניה בוקשטיין בילוי השבוע שלכם- תל אביב(NOW) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הנפילים,הזוי בהחלט אך ממכר תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - 91FM?? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-חחחח איזו אחת שמה בפורום נינט עריכה של גליט גוטמן בשמלת כלה עם הפנים של נינט חח הרגה אותי..אמרה שזאת השמלה של נינה חחחח משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לא יודעת תאמת...טלפון ממישהו יקר בכניסת שבת אני מניחה..זה עשה לי טוב. משהו שהרס לכם את השבוע- לא יבוא המישהו שיהרוס לי את כל השבוע!! משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אמ.....להשאר בתל אביב חח ולסוע לערד קצת מאכל השבוע: קרמבו שוקולד וצ'יטוס משפט השבוע שלכם: אמ.....

1mayush

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע בכללי? Rihanna - "Shut Up And Drive" בילוי השבוע שלכם- מרכז עיר > שוק > ת.מרכזית > קניון
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- שרק 3
( לא היה סמיילי של מפלצת \ שרק \ חמור
) תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- תעשו בילוי כמו מה שאני עשיתי יום אחד.. זה נחמד
משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- להסתובב בת"א ואז יםםם ....
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:

עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע בכללי?"דבש בכוורות"-אמיר פיי גוטמן, בילוי השבוע שלכם-המחזמר הלהקה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-ג'טיקס קלאב שזו בעצם תוכנית השבוע שלי מה2 ליולי ותשאר תוכנית השבוע שלי עד סוף הקיץ
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שמעתי רדיו השבוע תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] לא ברשת אלא תמונה שלי
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-שחיה זה בריא וכייפי משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעת הבכורה של אמיר עם הדיסק "דבש בכוורות"במועדון 24 מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:כל הטקסטים של המחזמר הלהקה

shay08

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע בכללי? צל כבד - מריאור שחר [אחד השירים!
] בילוי השבוע שלכם- חמישה ימים ברויאל ביץ' אילת! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- כוכב נולד 5 תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אילת!!
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-שום דבר מיוחד מאכל השבוע: האוכל של המלונות
משפט השבוע שלכם: "אמא אמא יקרה אנא ספרי לי מה קרה!
" שיר אחד הדפוקים!

למעלה