סיכום השבוע שלכם!

esterosh

New member
סיכום השבוע שלכם!

בלה בלה בלה.... מי שרוצה מוזמן לענות סוף שבוע נעים לכלום! שיר השבוע שלך? סרט השבוע שלך? תכנית/סדרת השבוע שלך? משפט השבוע שלך? מה עשה לך את השבוע? מה הרס לך את השבוע? תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא? ולשאלת השבוע: מה הסמיילי האהוב עלייכם בתפוז?

RoCkEr BoY

New member
עונה

שיר השבוע שלך? זה רק הלב שכואב לך-אביב גפן, היא יודעת-נינט טייב סרט השבוע שלך?
תכנית/סדרת השבוע שלך? השיר שלנו והשמיניה משפט השבוע שלך? מה עשה לך את השבוע? היומולדתתתתת מה הרס לך את השבוע?אין תמונה שעשתה לך את השבוע? מצרף למה את/ה מחכה בשבוע הבא? לאדע חחח ולשאלת השבוע: מה הסמיילי האהוב עלייכם בתפוז?

0ליוש0

New member
עונה:]

שיר השבוע שלך?הדיסק של עברי לידר סרט השבוע שלך?- תכנית/סדרת השבוע שלך?מועדון לילה
משפט השבוע שלך?אין... מה עשה לך את השבוע?כלום חחחח אתמול היה ממש כייף:] מה הרס לך את השבוע?המבחן במתמטיקה היום חחחחחחחחחחחח תמונה שעשתה לך את השבוע?אין למה את/ה מחכה בשבוע הבא?כלום... ולשאלת השבוע: מה הסמיילי האהוב עלייכם בתפוז?

t o m k a

New member
עונה

שיר השבוע שלך? אשם-סינרגיה סרט השבוע שלך? נו-אקזיט תכנית/סדרת השבוע שלך? השמיניה משפט השבוע שלך? אין מה עשה לך את השבוע? הרבה דברים מה הרס לך את השבוע? משו אחד שהסתדר :) תמונה שעשתה לך את השבוע? אין למה את/ה מחכה בשבוע הבא? שומדבר מיוחד ולשאלת השבוע: מה הסמיילי האהוב עלייכם בתפוז?

עונהההה:]

שיר השבוע שלך?דניאל-רק שלי סרט השבוע שלך?בית משוגעים סרטט מפחידד תכנית/סדרת השבוע שלך?מועדוןן לילהההה משפט השבוע שלך?איןן...:\ מה עשה לך את השבוע?שקיבלתי בתנ''ך 90
מה הרס לך את השבוע??שנכשלתי במבחן במתמטיקהה
תמונה שעשתה לך את השבוע?
למה את/ה מחכה בשבוע הבא?למשהו טוב שיקרה לי..:] ולשאלת השבוע: מה הסמיילי האהוב עלייכם בתפוז?

עונה

שיר השבוע שלך?עדיין אוהבת אותי-בועז שרעבי סרט השבוע שלך?עידן הקרח 2 תכנית/סדרת השבוע שלך?השמיניה משפט השבוע שלך?אין מה עשה לך את השבוע?התעודה מה הרס לך את השבוע?הייתי חולה תמונה שעשתה לך את השבוע?אין למה את/ה מחכה בשבוע הבא?לשמיניה ולשאלת השבוע: מה הסמיילי האהוב עלייכם בתפוז? מאוהב כמובן...

randu

New member
עונה:../images/Emo42.gif

שיר השבוע שלך?מור דנ וורדס.
סרט השבוע שלך?מישהו לרוץ איתו.
תכנית/סדרת השבוע שלך?השמינייה,דפנטלי.
משפט השבוע שלך?"מי שאל אותך?! יא שקל וחצי..."
חבר שלי אמר לידידה שלי.
מה עשה לך את השבוע?שבזכות אסתרו'ש כפרעלייה ראיתי את הכתבת שער של עפר של מגזין 'את'..וכשראיתי את השער הייתי בטוח שזה שער ממזמן. זה ממש שימח אותי.
מה הרס לך את השבוע?היה לי היום מבחן ממש מחורבן בלשון.
תמונה שעשתה לך את השבוע?של עפר,על המגזין.
למה את/ה מחכה בשבוע הבא?שאולי ב"ה אני אפגוש את עפר/יקבל את המס החדש שלו. (וגם אז אני לא אעשה איתו כלום..כי אם יש לי טיפת כבוד אליו אני לא אטריד אותו שוב..)
ולשאלת השבוע: מה הסמיילי האהוב עלייכם בתפוז?יש את הצירוף האהוב עליי שזה
,שהם בדר"כ באים בייחד (ואני שם אותם רק בדברים שקשורים לעפר!). וגם
מגניב!

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה :)

שיר השבוע שלך?Fix You-Coldplay סרט השבוע שלך?רוק בבית הספר 3> תכנית/סדרת השבוע שלך?חברים כרגיל, והשמינייה משפט השבוע שלך?אין מה עשה לך את השבוע?הטיול השנתי
מה הרס לך את השבוע?שאני חולה עכשיו :\ תמונה שעשתה לך את השבוע?אין למה את/ה מחכה בשבוע הבא?לשומדבר XD ולשאלת השבוע: מה הסמיילי האהוב עלייכם בתפוז?
כמובן, המאומצת שלי D:

מיתרוש5

New member
עונה נה נה=]

בלה בלה בלה.... מי שרוצה מוזמן לענות סוף שבוע נעים לכלום! שיר השבוע שלך? IRIS סרט השבוע שלך? 'תמונה מושלמת' תכנית/סדרת השבוע שלך? מועדון לילה (כמובן) והאלופה משפט השבוע שלך? If you love me, love me more... If you don't... אתה חמור
מה עשה לך את השבוע? שרן אמר לי "בטוח שהוא מרגיש ככה, איך אפשר שלא להתאהב בילדה כמוך?.
" מה הרס לך את השבוע? שהפורום לא עבד 4 שעות בערך תמונה שעשתה לך את השבוע?
למה את/ה מחכה בשבוע הבא? לצחוקים בבצפר ולמודון לילה ולשאלת השבוע: מה הסמיילי האהוב עלייכם בתפוז?
,

מ א י י ק

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

שיר השבוע שלך? Alice in chanis - would סרט השבוע שלך? אין תכנית/סדרת השבוע שלך? אין משפט השבוע שלך? אין מה עשה לך את השבוע? נפגשתי עם ספיר וליטל =] מה הרס לך את השבוע? כלום תמונה שעשתה לך את השבוע? אין למה את/ה מחכה בשבוע הבא? כלום ולשאלת השבוע: מה הסמיילי האהוב עלייכם בתפוז?
אבל יש עוד המון

kuku woman

New member
מסכמת

שיר השבוע שלך?Iris-Goo Go Dools. סרט השבוע שלך?החיים שלי הם סרט מצויין
תכנית/סדרת השבוע שלך?השמיניה
משפט השבוע שלך?
מה עשה לך את השבוע?
מה הרס לך את השבוע?שום דבר מיוחד.שבוע ללא מבחנים
תמונה שעשתה לך את השבוע?נסגד
למה את/ה מחכה בשבוע הבא?המשך יבוא של שבוע ללא מבחנים
ולשאלת השבוע: מה הסמיילי האהוב עלייכם בתפוז?

למעלה