סיכום השבוע שלכם!

esterosh

New member
סיכום השבוע שלכם!

כבר שבוע שלישי לפורום האהוב שלנו... איך הזמן עובר שנהנים... אז שבת שלום לכולם תהנו ממועדון לילה הערב...ועכשיו סכמו את השבוע! שיר השבוע שלך? סרט השבוע שלך? תכנית/סדרת השבוע שלך? משפט השבוע שלך? מה עשה לך את השבוע? מה הרס לך את השבוע? תמונה שעשתה לך את השבוע? למה אתם הכי מחכים השבוע? ולשאלה השבועית: מה המאכל האהוב עליכם?

0ליוש0

New member
שלייי

שיר השבוע שלך?אממ..אין משו מיוחד סרט השבוע שלך?אין תכנית/סדרת השבוע שלך?אין..חחחח משפט השבוע שלך?איןןן מה עשה לך את השבוע?טיול שנתיי
מה הרס לך את השבוע?יומיים ביצפר תמונה שעשתה לך את השבוע?- למה אתם הכי מחכים השבוע?משחק ר=א=ש=ו=ן ולשאלה השבועית: מה המאכל האהוב עליכם?שואורמה,צ'יפס,פיצה,גלידה, אני אוהבת המוןןןןןןןןן דברים

שלי../images/Emo215.gif

שיר השבוע שלך? אין סרט השבוע שלך? אין תכנית/סדרת השבוע שלך? אין משפט השבוע שלך? לא יודעת מה עשה לך את השבוע? לא יודעת מה הרס לך את השבוע? לא יודעת תמונה שעשתה לך את השבוע? אין למה אתם הכי מחכים השבוע? המ.. סתם טיול ביום שלישי
ולשאלה השבועית: מה המאכל האהוב עליכם? שוארמה
חח איזה שבוע עלוב..

שלי../images/Emo210.gif

שיר השבוע שלך? Call Me When You're Sober
סרט השבוע שלך?אממ... לא ראיתי שום סרט השבוע X:
תכנית/סדרת השבוע שלך?החיים זה לא הכל
משפט השבוע שלך?אויי יש המון בזכות אידר מילר
הנה משהו מתפו"ז *שתי בנות השורה הראשונה קמות ללכת לאנשהו* אדיר:"לאן אתן הולכות? פורום פיפי?"
מה עשה לך את השבוע?טקס תפוח הזהב
מה הרס לך את השבוע?מבחן בביולוגיה
תמונה שעשתה לך את השבוע?
[כן, אני יודעת שהתלהבתי מזה
]
למה אתם הכי מחכים השבוע?אממ... שומדבר מיוחד X:
ולשאלה השבועית: מה המאכל האהוב עליכם?המבורגר/תותים/במבה

רותם93

New member
STRAWEERY אחלה שיר חחח כנאה שהוא גם

שיר השבוע שלי חחח והינה שיר השבוע: יש 2 :calll me when you'er sober/yesterday תכנית: מועדון לילה/ ארץ נהדרת/ החברים של נאור... יש לי מלא חחח משפט השבוע: אמ... יאללה מכות זה נחשב משפט?? הרס תשבוע: אני לא יכולה לשלוח הודעות בפורום של האלופה בYNET לא יודעת למה
אהה ואבא שלי היה זה שהכין לי תאוכל לבצפר והוא שרף תחביתה בעעעע... עשה לי תשבוע: מועדון לילה חזר יש
תמונה: אמ.. לא יודעת תראו מה שמתי חח אוףף זה עדיין לא על המחשב אחת אחרת אבל זה של ורד פלדמן ויוסף סוויד... מחכים: שום דבר מיוחד מאכל: יש מלא אמ.. פיצה אוכל שרוף ו.. לא יודעת מה עוד..

עונה ../images/Emo9.gif

סרט השבוע שלך? אביבה אהובתי.. עוד לא ראיתי אבל יום ראשון יש הקרנה חגיגית עם הבמאי ועוד מלא אנשים חשובים.. תכנית/סדרת השבוע שלך? החברות הכי טובות [למרות שעוד לא התחיל, ראיתי בוי.או.די] משפט השבוע שלך? X: הכל יהיה בסדר בסוף אל תדאגי.. Y: באמת??.. X: לא נראה לי.. - זה אולי לא נשמע מצחיק עכשיו אבל זה הרג אותי מצחוק.. מה עשה לך את השבוע? היום הורים שלי עבר בשלום.. מה הרס לך את השבוע? המפגש קומונה שחיכיתי לו כ"כ הרבה עובר לת"א [במקום חיפה] ואני לא אוכל ללכת.. רע לי :[ תמונה שעשתה לך את השבוע? -אין- למה אתם הכי מחכים השבוע? להקרנת החגיגית מחר.. ולשאלה השבועית: מה המאכל האהוב עליכם? פיצה..

../images/Emo187.gifאני../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלך?אממ..אין בדיוק:// סרט השבוע שלך?-- תכנית/סדרת השבוע שלך?לא ראיתי הרבה טלוויזיה:// משפט השבוע שלך?חבר יש רק בארתור וגם שם הוא כלב
מה עשה לך את השבוע?דחו את המבחן בספרות לעוד יום
מה הרס לך את השבוע?המבחן במתמטיקה:// תמונה שעשתה לך את השבוע?-- למה אתם הכי מחכים השבוע?לשבוע החדש שיהיה
אממ..נראה לי ליום שישי:) ולשאלה השבועית: מה המאכל האהוב עליכם?תירס
או גלידה בטעם ריבת חלב

מיתרוש5

New member
עונה..=]]..

שיר השבוע שלך? אין.. סרט השבוע שלך? 'כלה להשגה' תכנית/סדרת השבוע שלך? 'מועדון לילה' (למרות שלא ראיתי..=[[...) משפט השבוע שלך? אין.. מה עשה לך את השבוע? ששימחתי 3 ילדים בשיחות עם עפר..=]].. מה הרס לך את השבוע? מה שאמרו שעפר חולה או משו כזה..ושלא ראיתי אתמול 'מועדון לילה'.. תמונה שעשתה לך את השבוע? --------------->> למה אתם הכי מחכים השבוע? (זה יהיה ב-13/12) לפסטיבל שאני עושה בבית הספר.. ולשאלה השבועית: מה המאכל האהוב עליכם? ניוקי (או איך שלא כותבים את זה..חח)

esterosh

New member
עונה

שיר השבוע:ירמי קפלן זאת האהבה שלנו
סרט השבוע: שלוש אמהות הסרט עצמו סביר אבל טלי שרון פשוט מדהימה
שווה ללכת רק בשבילה ... ( יש לה סיצנה שם עם גילה אלמגור ולמרות שקשה לגנוב את ההצגה מגילה אלמגור טלי לא נופלת ממנה היה ממש מרגש....) תוכנית השבוע: האמת שהיה מלא ... אז כמובן מועדון לילה שני החלקים, הרצועה ( פרק של יום רביעי אם מישהו רואה) ,ארץ נהדרת ( החיקוי של אורי גלר) וגם חברות טובות ,החברים של נאור ובשורות טובות היה נחמד... וכמובן טב"ע בשידור חוזר (הקטע עם הביצים , דרדסית וגרשון)שבוע עמוס חחחח משפט השבוע: תמיד יש משהו לאהוב זה כבר נתקע לי בראש ...פחח מה עשה לי את השבוע: הסתפרתי וארוחת שחיתות במקס ברנר חחח מה הרס לי את השבוע: חברה קרובה שלי לא מרגישה טוב...
תמונת השבוע: ללא ספק זאת-----
למה אני מחכה השבוע : כנראה למשיח חחחחח מאכל אהוב: שניצל ואורז...

esterosh

New member
זה קצת מפחיד אותי שאנחנו חושבות

את אותו דבר , אבל אני שמחה שאת מגיבה לי.....

למעלה