סיכום השבוע שלי

לינה18

New member
סיכום השבוע שלי

הדמות שהרוויחה הכי הרבה השבוע הוא ניק. הוא זכה בבן ובהזדמנות לקבל את ברוק.רק שאני אף פעם לא אתמוך בו ובברוק מהסיבה הפשוטה שאני רוצה שהיא תהיה עם ריג'! הדמות שהכי הפסידה השבוע והיא גם הדמות שמפסידה הכי הרבה בסדרה הזאת היא כצפוי ברוק, שגילתה שהיא בהריון מניק. נקווה שזה יתוקן בהמשך ויסתבר שהילד בכל זאת של ריג'. הדמויות שהיו הכי משכנעות השבוע הם ריג' וסטפני(למרות שבדרך-כלל אני ממש לא סובלת אותה.) ריג' ממש ריגש אותי כשאמר לברוק, אחרי שגילה שהילד לא שלו שהוא לא יעזוב אותה, כי הוא לא יכול לחיות בלעדיה. וסטפני ממש הדהימה אותי כשהודתה בפני ברוק שבכל זאת היה לה ספק קלוש בקשר לאביו הביולוגי של ריג'. וגם היא היתה ממש משכנעת כשניסתה לשכנע את ברוק לוותר על ריג'. מאוד אהבתי את הקטע הזה. רק שברוק מוותרת על ריג'? סטפני עדיין לא למדה שדבר כזה לא יתכן?

Guy K

New member
גם לי יש ../images/Emo13.gif

הדמות שהרוויחה הכי הרבה השבוע? ללא ספק ג'קי. ניק לא נראה כאילו הוא שמח במיוחד מתוצאות בדיקת האבהות. ברוק ורידג' הפסידו ללא ספק. היחידה שיצאה מחייכת מכל השבוע הזה היא ג'קלין, שמשום מה חושבת שברוק היא היחידה שיכולה לעשות את ניקי שלה מאושר. הדמות שהפסידה הכי הרבה? נראה לי שהשבוע זו ברוק. כל הפנטזיות שלה על חיים עם רידג' התפוצצו. היא אפילו חשבה כבר שהוא רוצה לעזוב אותה. מצד שני, הוא החליט להשאר איתה. אז אני מניח שזה לא כל כך נורא. השחקנית שהכי הרוויחה השבוע היא ללא ספק מייב קווינלן שאחרי שבועות של יובש קיבלה שתי (!) סצינות (!) שלמות (!) השחקנית שהכי הפסידה השבוע היא אדריאן פרנץ, שמאז שהגיעה לסדרה היא תמיד מעורבת בעלילות הכי מעניינות והשבוע קיבלה רק שתי (!) סצינות (!) עלובות (!) הדמות שהכי שכנעה אותי השבוע היא סטפני. אשכרה השתכנעתי מהנאום שלה לברוק שהיא לא מנסה סתם לסכסך בינה לבין רידג' כהרגלה - אלא פשוט חושבת שפרידה זה משהו בלתי נמנע והכי הגיוני עבורם. הדמות הכי פחות משכנעת? דיקן. מה נסגר עם ההתאהבות הפתאומית הזו בברידג'ט פתאום? רק לפני שבועיים מייסי מתה. לאן הוא ממהר? אני לא קונה את זה.

לינה18

New member
מי זאת מייב קווינלן?

ובקשר לאדריאן פרנץ, בקצב הזה גם היא תרצה לעזוב את הסדרה. אני נורא כועסת על התסריטאים שמסרבים לתת לה עלילה ומעדיפים עלילה מטומטמת סביב בריג'ית.

לינה18

New member
מי זאת מייב קווינלן?

ובקשר לאדריאן פרנץ, בקצב הזה גם היא תרצה לעזוב את הסדרה. אני נורא כועסת על התסריטאים שמסרבים לתת לה עלילה ומעדיפים עלילה מטומטמת סביב בריג'ית.

למעלה