סיכום השבוע שחלף...

y a ® d e n

New member
סיכום השבוע שחלף...../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif../images/Emo148.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: פורים במילה אחת: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Lola 14

New member
מסכמת! ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עדלאידע!! ואו! כל כך מדהים!! משהו רע שקרה לך השבוע: שום דבר, אני מניחה... אולי רק העייפות המאוד גדולה והחוסר הגדול בשינה. אבל חומזה שומדבר. שיר שלא הפסקת לשמוע: אממ.. לא היה אחד ספציפי. התחדשות השבוע: ממ.. תוכנית השבוע: לנסוע לת"א מחר, או מחרתיים.. סרט השבוע: אין ממש
ספר השבוע: לא יצא לי לקרוא ספרים בתקופה האחרונה, אבל האחרון היה מר ורטיגו, והוא ספר ממש נחמד :) מאכל השבוע: קוסקוס אצל סבתא!
יציאת השבוע: ממ..בדיחת קרש של חברה שלי: "איך אפשר להתאבד בשדה בוקר? (איפה שאני גרה) פשוט שוכבים על הכביש עד שמתייבשים..."
חח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לפגוש שוב את החבר'ה בפנימייה לעשות כייף. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא מישהו מיוחד.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "עדלאידע"!! חח תמונת השבוע: הוו.. תמונה מהעדלאידע אתמול.. הנושא היה מתחת למים.. ואפשר לראות אותי בתחפושת של הצב חח
(תשימו לב לצוללת הצהובה שמאחור...) פורים במילה אחת: מדהים מדהים מדהים! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: גם כן מדהים!! שבוע אמנם מתיש עם המון עבודה אבל בסוף הכל השתלם.. (:) חופש נפלא לכולם!

גמני :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: שומדבר מיוחד.. משהו רע שקרה לך השבוע: ריב עם הבויפרנד שיר שלא הפסקת לשמוע: LET IT BE התחדשות השבוע: עוד מעט 17.. גיל, זה מספיק חדש ? תוכנית השבוע: יומולדת.. מסיבה על החוף :) סרט השבוע: נגמלים מחיתולים עם חני נחמיאס [3 פעמים רצו בבייביסיטר.. מה לעשות?] ספר השבוע: מתחילה את תשליך :) אחלה ספר.. מאכל השבוע: מתכון חדש לתבשיל טופו.. משהו לפנים :) יציאת השבוע: שומדבר מיוחד.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת וטסט.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברים מאילת :) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פף- פפיה וכפ-כפרה.. D: תמונת השבוע: אין. פורים במילה אחת: כיף [?] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה +

למעלה