סיכום הצ´ט מספר 1132/א

MARMELAD

New member
סיכום הצ´ט מספר 1132/א

משתתפי פורום: מקסימו´ש האכלשטלט דניאל מושיקו השתיין זוהר המתבונן מרמלד כוכבים אורחים: DJNYC לשרוף את ההומואים שונא שמנות הומואים/ות ושמנים/ות לפח אני לא מרסלה יניב חבר של יניב להוכיח נקודה נושאים מרכזיים: מיקום השמיכה במיטה המרמלד - שיטות לשיפור מצבו הפיננסי יין ואלכוהול בחו"ל אוף-טופיקים: האם מויש חתיך? (כן) האם החזה של *** זקוף? (כן, בהחלט) איך קוראים לכלב של האכלשטראץ? (שכחתי) מה יהיה עם גפן? (לנצח תבריז) למה כל הגולשים של תפוז קוראים לעצמם בשמות של חברי הפורום? (הערצה עיוורת) ומה יהיה? (לא משהו כנראה)

Yaniv-DC

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא זכור לי שאני או חבר שלי היינו...

תותי-בת

New member
../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif |ש אלוהים!!! יא וולי איך פספסתי אתכם?! אוף איתי... טוב זה כי ישנתי כי היה אמצע הבוקר... ויש אנשים נורמלים כמוני שישנים בשעות כאלו... ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif באמת עצובה שפספסתי אתכם! מה שכן אל תשכחו שאני תמיד אוהבית אתכם!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif (עזבו לא יודעת מה קרה לי הבוקר קמתי מאושרת... ../images/Emo9.gif ) טוב ועכשיו סתם מסרוח בצ´אט כי גפנונה הלכה בכלל ויש רק כמה אישים שאני לא מכירה בכלל בכלל... אבל שטויות עוד רבע שעה גם ככה אני עפה לבי"ס!!! יאללה ../images/Emo97.gif ../images/Emo97.gif ../images/Emo97.gif אל תשכחו להיות מאושרים ולחייך תמיד - גם כשעצוב! אוהבית אתכם, ליאת.

חחחחחחחח מרמי..טפו כפרות חחחחחחח

מקווה שלא "הרקתי" עליך (ויניבבבבב הרקתי זה בהתלוצצות ממוש)... יהההה שמת לב ששכחת את מרסלה? כן כן מוייש החתיך שלנו שעוד לא ראינו תמונה...מה יהיה?????????? אופסססס בוא נקווה שהוא לא ישים לב... מה כפת לך?
יאללה...הולכת לעשות סקר מי מוכן להחזיק לי את ה **** אוהבת מקסימושששששששש

למעלה