סיכום הפרק של מחר

סיכום הפרק של מחר

אחרי הדודריה ניצח את את הלוחמים הנמקיים פריזה עשה הסכם עם הסבא הזקן (תרשו לי גם לצחוק על השם הזה) שאם הוא יתן לו את הדרגון בול אז הם יעזבו אותו בשקט,הסבא הזקן נתן להם אותו אבל פריזה הפר את ההסכם והורה לדודריה להרוג את הסבא הזקן. הסבא אמר לילדים לפני שמת לברוח ולהזעיק עזרה אבל רק אחד מן השניים הספיק לברוח, ובדיוק בשניה שדודריה עמד להרוג את הילד גוהן וקרירין נזעקו לעזרתו והצילו את הילד. אבל דודריה לא ויתר בקלות, הוא רדף אחריהם ואויר עד שקרירין השתמש במתקפה המסנוורת את היריב ובזמן שדודריה מסונוור, הוא גוהן והילד מצאו מקום להתחבא, אבל גם זה לא הסוף, בגלל שדודריה לא מצא אותם הוא החליט לפוצץ את כל האזור בתקווה שהם ימותי מהפיצוץ, אבל הם הספיקו לברוח ודודריה חשב שהם מתו ועף לספר את הבשורות הטובות לפריזה. בזמן זה גוקו ממשיך להתאמן ולהתחזק, האם הוא יצליח להגיע בזמן כדי לעצור את פריזה ולהציל את אנשי הכוכב נמק ואת חבריו? (לא באמת שאלתי, כתבתי את זה כדי ליצור מתח).

king kazabubu

New member
אני מבין שלא שמעת על ספוילרים??

כי מה שכתבת זה ספוילר לשמצה... אל תהיה קמצן. שים
על כל הודעה כזו. זה לא עולה לך כסף... ופעם הבאה תשרשר את ההודעה לסיכום הפרק של היום.

סליחה

זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום ואני לא יודע את החוקים. פעם הבאה אני יזכור. ותודה על ההערה.

king kazabubu

New member
אם ככה אני סולח ../images/Emo13.gif

להבא תשים ספוילר על כאלה הודעות. באמת לא נראית לי מוכר... לא נורא...

trunksson

New member
טוב שמע!

רק אני ו propphet מסכמים פה פרקים ורק לםי מה שמשודר בארץ אז בבקשה אל תעשה את זה יותר!

trunksson

New member
טוב שמע!

רק אני ו propphet מסכמים פה פרקים ורק לפי מה שמשודר בארץ אז בבקשה אל תעשה את זה יותר!

Prophet

New member
הלו הלו...

אז מה שהוא סיכם את הפרק ??? אנחנו לא רשומים או משהו כזה פשוט סתם בא לנו לסכם.. אם גם לו בא לסכם את הפרק אז בכיף שיסכם... אגב, מה קרה לשם שלי
??!?!!?!??!?!?!!!!!!!!!

למעלה