סיכום הפרק של היום

Prophet

New member
סיכום הפרק של היום

-בתחילת הפרק ווג´יטה הורג את כל הנמקים בכוכב -גוהאן וקרילין מרגישים את זה ומחליטים לחפש את הדרגון בול האחרון -ווג´יטה מסתיר את הדרגון בול של הכפר במים כדי שפריזה לא ימצא את זה -דנדה מספר לקרילין ולגוהאן שכל הנמקים נולדו מתוך ביצה שגורו (הנמק היחיד ששרד) המליט דרך הראש ושאין כזה דבר נקבה אצל נמקים. -קאיו יצר קשר עם גוקו ואמר לו שכל חבריו הגיעו אליו הרבה יותר מהר מאשר הוא עצמו. -גוקו שמח והביטחון העצמי שלו עלה. פאשלות: לגורו קראו הסבא הכי חכם והכי זקן - שוב, מאיפה הם מביאים את המילה "סבא ????" כשגוקו שמח כי חבריו אצל המלך קאיו הוא אמר "מגניב" ! מה המילה המטומטמת הזאת ?!?!

Goggle Girl

New member
מה רצית שהוא יגיד?

"פצצות לגבות, רסיסים לריסים"? הניחוש שלי הוא שבגרסא היפנית הוא אמר "sugoi" ו"מגניב" הוא פירוש די מדוייק שלה. אז אל תתלונן ותנסה להראות כאילו אתה יודע יותר טוב, כי אתה לא ווג´יטה לא הרג את כל הנאמקים. אחרת תסביר את דנדה ואת גורו ולפחות עוד נאמק אחד (תראו, תראו)

Prophet

New member
אופס...

התכוונתי את כל הנמקים בכפר * וחוץ מזה תפסיקי להתלונן כל הזמן ! מה הבעיות שלך ?! כל דבר שאני עושה את כועסת ! ועוד את אומרת שאני נודניק !

eladi15

New member
עוד פאשלה

מפגרת במיוחד. גוהן שואל בפרק איך קוראים לדנדה.... זה מוזר כי קרירין קרא לו פאקינג דנדה כבר איזה שבעה פרקים!!!! אז מה גוהן חירש??!

Snake Bandage

New member
זה באמת היה מעצבן.

ואני כבר התחלתי לחשוב שהוא סיפר להם שקוראים לו דנדה עוד כשהם ברחו מדודוריה. אחרת, למה שקרילין יצעק את השם שלו? דנדה כזה מתוק!! באמת שדפקו לו קול מתאים. וההבעות פנים שלו פשוט קורעות. אני כמעט התפוצצתי מצחוק כשבולמה שאלה את דנדה על איך נאמקים נולדים. והתגובה של בולמה לזה שנאמקים פשוט מטילים ביצים כדי להביא ילדים... "איזה כוכב משעמם"! והם קוראים לזה תוכנית לילדים... XD הקטע עם המלך קאיו היה מרגש! ראו את פיקולו-צ´אן!! *_* שלא לדבר על יאמצ´ה, טנשין וצ´אוזו! איחודים תמיד מרגשים אותי עד דמעות... *סניף סניף*

gogumagog

New member
אולי תפסיקו כבר עם ה...

"איזה ממוש דנדה... איזה קול מתוק... איזה חמוד... לאכול אותו...הוא כזה מתוק..." דדדדדדדדדדדיייייייייייייייייייייי! הבנו ת´קטע!!!

king kazabubu

New member
הוא גם לא כל כך חשוב...

לא שיש לי משהו נגדו.. אבל אין טעם לציין כמה מתוק הוא... למען האמת לפי הצבע הוא דיי חמוץ

למעלה