סיכום הפרק של היום

trunksson

New member
סיכום הפרק של היום

שלום לכולם! הפרק של היום התחיל כאשר 3 לוחמים נאמקים חיסלו את כל המשרתים של פריזה ונשארו רק דודוריה זארבון ועוד 1.דודריה מתעצבן ותוקף את ה"סבא זקן" פריזה עוצר אותו ואומר לו להרוג את שלושת הנאמקים קודם...דודוריה מחסל את כולם בלי כל מאמץ ועומד לפנות לזקן כאשר פריזה אומר לזקן שהוא לא יהרוג את הילדים עם הוא יביא לו את הדרגון בול שיש לו. הזקן מביא לא דרגון בול אבל פריזה שואל אותו איפה יש עוד הזקן לא מסכים לענות כי זאת שבועה של נאמקים לא לבגוד בחבריהם!הזקן אומר לילדים לברוח והוא מוכן להילחם דודריה יורה קרן והורג אחד מהילדים(לא את דנדה:)) אחרי זה פונה לזקן והורג אותו...גוהן אשר לא יכל לראות יותר קפץ ונתן בעיטה לדודוריה קרילין גם בא נתן לדודוריה עוד בעיטה הם לקחו את דנדה וברחו משם. פריזה מצווה לדודוריה לרדוף אחריהם והוא רודף... הם מגבירים מהירות אבל גם הוא... בינתיים רואים את פריזה ורס הר עם מיצמוץ עיניים בלבד
! בינתיים דודוריה עדין רודף אחרי קרילין וגוהן ומתחיל לראות עליהם מלא קרנות הם מתחמקים מהרוב אבל אחד משפשף את קרילין והוא מפיל את דנדה! קרילין מתחיל לרדוף אחרי דנדה כשדודוריה תופס לו את הרגל אבל קרילין משתחרר וממשיך לרדוף אחקי דנדה הוא כבר רואה שהוא לא יספיק אבל גוהן תפס את דנדה והם ממשיכים לברוח. בינתיים רואים את גוקו על החללית מתאמן ומקבל משקולות בראש(כואב!). חוזרים למרדף! דודוריה עדיין רודף אחרי גוהן וקרילין אבל כאשר הם מבינים שהוא בסוף ישיג אותם קרילין מחליט להשתמש ב"מכת שמש"
ומעוור את דודוריה זמנית... בינתיים הם מצליחים לברוח ומתחבאים בתוך מערה...אבל דודריה עדיין מחפש אותם באיזור פאשלות:לא מצאתי משהו מיוחד אבל מכת שמש מאוד קרוב...

סוף סוף

המתרגמים של הסידרה לא עיוותו שם וקראו לדנדה באמת דנדה , המשכו ככה . פאריז - עיר האורות , האמנם ??

Snake Bandage

New member
הא! מה אמרתי לכם! ^_^

ידעתי שדנדה ישאר דנדה! אני אמרתי לכולכם שהוא יהיה דנדה! עכשיו אתם כולכם חייבים לי.. משהו. אני כבר אחליט מה. בכל מקרה... דנדה-קון כזה מתוקי!!! *_* והקול שלו שולט ביותר! חמוד מאוד. עכשיו אני רק מחכה שהוא יתחיל לדבר יותר. קארגו הקטן והמסכן... הוא היה אפילו יותר קטן מדנדה... הוא היה רק ילד קטן... ;-; *עושה Instant Transmission לגיהינום, מפוצצת את דודוריה במכות וחוזרת לכדור הארץ דרך המגירה של אנמה* זהו. ^_^ רחמי נתונים גם למורי הזקן, שני ההילרים ושלושת הלוחמים שדודוריה וזארבון הרגו. גוהאן האידיוט... הוא יכל לפוצץ את דודוריה ולהציל גם את מורי וקארגו אם הוא היה מחליט להגיב להרס יותר מוקדם. >_< או שקרילין היה מגיב, הפחדן... גאאאאאאאאאאאה!!!!!!! *מרגיעה את עצמה* אוקיי, נשימות עמוקות... לספור עד עשר... *נרגעת* שלא יחשבו שהם יתחמקו מעונש. וזארבון... *מעיפה מבט חטוף על זארבון* יש לו מזל שהוא חתיך עם קול שולט וסטייל. אחרת הוא היה חוטף ממני כמה בעיטות טובות (נו, אני עדיין בת, ברור שאני אפול לרגליהם של הבישוננים). ;;;^^ גוקו המסכן... הוא עובד יותר מדי קשה. כל המשקולות האלה שנפלו עליו לא יעזרו לו הרבה באימונים, אני חושבת. ^^

Goggle Girl

New member
זה בסדר, המשקולת לא פגעה במשהו חשוב

כמו הראש שלו XD משהו לא מסתדר לי. איך הם יודעים שקוראים לו דנדה? o_O

king kazabubu

New member
איכסה זארבון!! הוא מפלצת...

כלפיי חוץ הוא נראה טוב אבל לא תאמיני איך האישיות שלו
אין לך מה לכעוס על קרילין וגוהן. לא היה דבר שיכלו לעשות. אפילו בארדוק הפסיד לדודוריה והייתה לו עוצמת כח אנרגטית של 10000...

yoo

New member
אךךךך קורירין..

נראה לי שבזמן שהוא מגלח את השיער, הוא מגלח קצת את המוח!!! XD

BLASTERx

New member
הוא מקריח...לא מגלח לפחות הוא יצמיח

שיער בהמשך הסידרה...נראה לי כשהוא הופך ל Mystic Krillin

king kazabubu

New member
mystic krillin??

מאיפה הבאת את זה??? הוא מגלח את השיער שלו לא מקריח, והוא מצמיח אותו כי הוא נשוי ל18 והיא חושבת שזה יפה...

Snake Bandage

New member
אני יודעת שזארבון מפלצת...

אבל זה לא מזיז לי. זארבון שולט, לא משנה באיזו צורה. ^_^

BLASTERx

New member
טעות שלי..אני ידעתי שאין דבר כזה

אבל לא הייתי בטוח ... פשוט אני קראתי את זה איפה שהוא =\ שטיות אה? חפיף.

מצאתי טעות!

הטעות היא שקרירין צועק שדנדה נופל: "דנדה!" לפני שהוא הספיק לדעת את השם שלו. יש עוד טעות בפרק שגוקו והאחרים חוזרים משדה הקרב שהם נלחמו נגד מקיטה בחללית וגוקו אומר: החללית של מקיטה, אחי, במקום ראדיץ אחי.

king kazabubu

New member
נכון... ציינו את הטעות השניה כבר.

אבל היום לא ראיתי וכנראה שאת צודקת... יש להם הרבה טעויות

למעלה