סיכום הפרק של היום!!!

king kazabubu

New member
סיכום הפרק של היום!!! ../images/Emo58.gif

פיקולו גדול! איזה קטע יפה זה שהוא מציל את גוהן. וג´יטה... איזה קול אוף... לא נורא. אפשר להתרגל אני מקווה... תודה לאל שצ´אוזו המוקיון הזה מת.. אני שונא אותו. הוא כמו קרוב משפחה של אנדרואיד 19 שיבוא בפרקים הבאים. ואם אתה כבר מתפוצץ אז למה בעשן ורוד? נאפה... טיפש טיפש אבל מגניב.... איזה פיצוץ אדיר! אפילו וג´יטה לא עושה אחד כזה בקרב עם בו... זה פשוט מוגזם. גוהן. איזה ילד מפונק ומרגיז הוא פה. כבר עדיף אותו בנאמק. גוקו נו איפה אתה?? בוא כבר!!! אני רוצה לראות אותך נלחם בוג´יטה בעברית. מעניין אותי איך הוא אמור להשתמש בכל מה שהמלך קאי לימד אותו אם לא ראו איך הוא לומד... טין שין איזה יללה מטומטמת הוא נתן כשהעיפו לו את היד... פשוט נורא. אבל אני אוהב אותו והמכות המיוחדות שלו. רק חבל שהוא חבר של הליצן המעצבן הזה. דווקא טין שין אומר את המוטו של הסדרה "לעולם לא אסלח לכם!!!"... מדהים אותי דבר אחד בסדרה איך זה שבהתחלה הם מגזימים כל כך עם הפיצוצים ונותנים לחשוב שהדמויות כל כך חזקות אבל בעתיד הם חזקים בכל כך הרבה יותר. זה ממש מדהים...

Gohan

New member
נכון ../images/Emo58.gif

לטן שין האן יש התקפות מאגניבות *.*. ומסכן צ´אוזו ;;. מחר זה עוד יותר עצוב, כשטן שין מת בעצמו ;;;! כןן, איך נאפה ובג´יטה נראים כ"כ מאיימים בהתחלה...ועכשיו, יענו איפה שאני (אחרי סל), כל אחד יכול בקלות לזיין (סליחה על המילה
) את נאפה בלי בעיות.

king kazabubu

New member
על מה אתה מדבר?! ../images/Emo58.gif

נאפה הטמבל הזה נראה כל כך חזק וכל החיילים אצל פריזה כבר יותר חזקים ממנו. עזוב את זה שפריזה עצמו סתם חלשלוש והוא נחשב לאימת היקום... יש הגזמה מועטה. אבל לא נורא... זה עדיין יפה...

Brolly

New member
פריזה הוא לא חלשלוש...

הוא פשוט משוויצן... הגזע שלו רק רואה את האנרגיה של האדם שמולו... אז כשהוא נלחם נגד לוחמי הזי הם הסתירו את האנרגיה שלהם והוא לא ראה אותם... אבל בכל איך שטראנקס הרג אותו בהתחלה *.*

king kazabubu

New member
אתה עושה צחוק??? ../images/Emo58.gif

עשו מפריזה אימת היקום כשמאג´ין בו לא צריך אפילו לירוק לכיוון שלו כדי להשמיד אותו. והאנדרואידים חזקים פי כמה וכמה ממנו... הוא סתם חלש ועשו ממנו חזק בכל הפרקים הראשונים... סתם חלש....הוא גם קצת מתלבש כמו בת. ויש לו אודם. זה נורא מרגיז אותי...

king kazabubu

New member
סיכום הפרק של היום! ../images/Emo58.gif

הנה טין שין אומר שוב לעולם לא אסלח לך. אבל נאפה עושה ממנו פשוט צחוק. גוהן פחדן עלוב... כל הזמן הוא מילל זה מעצבן מאוד... "כבר אין לך כח, אחי?" זה מה שנאפה אמר... אחי??? מה קרה לו? אוף עם הגוהן הפחדן הזה... איזה מעצבן הוא... איזה פה ענק יש לקרילין הזה זה משהו.... מקיטה.. איזה עצבים זה לשמוע את זה... אוף... וג´יטה כזה מגניב אני מת עליו. רק חבל שהשם מקיטה עושה ממנו צחוק...

Great Vegeta

New member
למה אתה קוראים לו טין שין לעזאזאל ?

למה אתם לא אומרים טייאן ?

goro123

New member
אתם יכולים להסביר יותר טוב על הפרק

פשוט פיספסתי אותו אז אני רוצה לדעת מה קרה ראיתי את הפרק אתמול אני במתח גוקו הגיע אליהם כבר תסבירו לי בבקשה אני נואש!!!!!!!!!!!

Gohan

New member
לא זה ולא זה

לא טין שין, ולא טיאן...טוב, באנגלית קוראים לו טיאן, אבל, אנגלית, מה אפשר כבר לצפות.. קוראים לו טן שין האן: TenShinHan.

למעלה