סיכום הפרק היומי

Prophet

New member
סיכום הפרק היומי

בסןף הפרק שעבר כמו שאתם יודעים גוקו התחיל להתאמן בחללית וראו את הצבא של פריזה מגיע לכפר נמקי... פריזה ניסה לשכנע את הנמקים שייתנו לו את הדרגון בול שחשב שיש להם אבל הם לא הסכימו, אז פריזה אמר לזארבון להרוג אחד מהנמקים כדי שיביאו לו את הדרגון בולז שאצלהם, הוא גם אמר שכך הוא שיכנע את הנמקים הקודמים, הנמקים לא האמינו וזארבון הרג את אחד הנמקים, כשהכול נראה אבוד באו שלושה לוחמים נמקים להלחם בצבא של פריזה, בהתחלה הם הסתירו את הכוח שלהם ורמת הכוח שלהם הייתה 1000, אבל בקרב היא עלתה ל-3000 והנמקים ניצחו את הצבא של פריזה. לאחר מכן ה"סבא הזקן" (ככה קראו לו בישראל- חחחחח) רצה שלא יגיעו גם לכפרים האחרות שבנמק אז הוא פוצץ את ה"סקאוטרים" (המכשיר שבודק הכל על האויב) של כל מי שהיה לו. לאחר מכן שנשארו רק פריזה זארבון ודודריה דודריה רצה להרוג את כולם כי היה עצבני ובדיוק שדודריה יצא אל "הסבא הזקן" נגמר הפרק... פאשלות: סה"כ דפקו לו את השם "הסבא הזקן"... חחחח

king kazabubu

New member
2 נאמקים מתו. לא אחד...

חוץ מזה אני חייב להודות שהשם סבא מאוד משעשע אותי... ואיזה קול מפגר נתנו לדנדה... עוד לא נקבו בשמו... אבל עדיין...

michael is here

New member
בסיכום פרק לא רע

בא לי להרוג את קרילין למה הוא כזה פחדן! דווקא היה היום פרק טוב, אהבתי במיוחד את הצעקות של כל אלה שהנמקים כיסחו אותם lol

Prophet

New member
הקפצה

פשוט מישהו שאל שאלה על שירשור ארוך אז אני עושה לכם את החיים קלים...

Snake Bandage

New member
אני דווקא אהבתי את הקול של דנדה...

ואם כבר מדברים על דנדה... דנדה!!! דנדה-קון!!! אוי, הוא כזה מתוק!! הוא הנאמק הכי מתוק ביקום כולו!!! הוא ופיקולו הם הדמויות הכי שולטות בכל הסדרה!!! נאמקים שולטים!!! ^_______^ וברצינות, הקול שלו לא נורא. הוא יותר טוב מהקול של גוהאן, לפחות. אם כבר מדברים על קולות, הקול של קרילין נשמע לי נורא מוכר. אני אנסה לבדוק מאיפה הוא מוכר לי. התרגלתי למר פאריז. ראיתי ושמעתי שינויים יותר גרועים. ואני מתה על זארבון אפילו יותר עכשיו. ולראות כל כך הרבה נאמקים בפרק אחד זה כיף. זה הכל. ^^ אה, ועוד דבר... דנדה-קון!!!!! ^__________^

למעלה