סיכום הפורום החודשי!!!

king kazabubu

New member
סיכום הפורום החודשי!!!

כן כן.. בקרוב מאוד (עוד ארבעה ימים מהיום!!) אנחנו סוגרים פה חודש שלם. וכמו שאמרתי כל שבועיים סקר חדש אז זה הזמן למי שלא ענה על הסקר, שילך עכשיו לענות עליו!!! וכמו כן התחרות של התמונות נפתחת שוב. מעכשיו השלושה הראשונים שישימו תמונה מסוג JPG בלבד יוכלו להשתתף וכמובן אתם בפורום מצביעים לתמונות. ביום שישי אני אחליף את התמונת שער של הפורום בעמוד הראשי. עד אז אפשר להצביע. האחרון שיצביע יחליף את חבר הפורום שיש בעמוד הראשי ושמו ותמונתו יפורסמו מיד למשך שבועיים ימים. אז קדימה יש לכם זמן להציע תמונות. אם זה מהגלריה, או מאתר או השד יודע מאיפה. תציעו, תצביעו ותשפיעו! עוד תחרות!!! הפיק של החודש. כמו שאתם יודעים פורסמו כמה פיקים בפורום. אז אני מנסה לראות אם יש פיק מסוים שאהוב עליכם במיוחד. מי שלא יודע איזה פיקים פורסמו אני אספר. the twins saga שפורסם על ידי GOHAN אני חושב... the popo saga שפורסם על ידי עבדכם הנאמן king kazabubu אנוכי. המלך גוהן שפורסם על ידי רויצ´ו. או הפיק של גוגל גירל
אתם יכולים להצביע ולהגיד מי אתם חושבים כתב את הפיק הכי טוב שיכנס למאמרים. כדי להצביע כל שעליכם לעשות הוא לפתוח הודעה בהמשך להודעה הזו ולהגיד מי אתם חושבים כתב את הפיק הכי יפה. או איזה תמונה הכי יפה. אז קדימה אני מכריז על פתיחת התחרויות!!!!
לכולם!!!!!!

king kazabubu

New member
זאת עם השיער השחור

הקצר והחולצה הורודה? קוראים לה וידל. מכירים אותה אחרי הסאגה של סל בערך בפרק 180 ומשהו... לא יכול להצביע בדיוק.
היא תהיה החברה של גוהן ובעתיד הרחוק יותר אמא של פאן. הנכדה של גוקו. היא גם הבת של מר. שטן שהוא האיש ללא האנרגיה החזק ביותר בעולם.

Brolly

New member
כן...

היא הבת של מר שטן היא מצטרפת כשגוהאן הולך לתיכון... היא איתו בתיכון
היא והוא יתחתנו ויולידו את פאן (מראים אותה קצת מאוד בדרגון בול זי והיא דמות חשובה בדרגון בול ג´י טי) אם כבר הזכרתי את פאן... אז הסאייניות גם יכולות להפוך לסופר סאייניות.. לא הראו אף פעם ופאן לא התפתחה לסופר סאיינית בג´י טי...

king kazabubu

New member
יופי...

ישלנו שלוש תמונות ועכשיו כולם להצביע לתמונה האהובה... להצביע לפי הבן אדם. יש לכם יומיים מהיום וקצת מיום שישי...

מנצל את השירשור

הפסקתי לראות באמצע הפרק.... זה פשוט מעורר רחמים מה שהם עשו לסידרה הזאת.. לוג´יטה, אה סליחה, מקיטה יש קול של ערס..... ומה זה לעזאזל "כדור הדרגונבול" ?!?!

Gohan

New member
כן

זה הפיק שלי
ולדעתי התמונה שיש עכשיו בשער יפה מספיק. או שתחליף לאיזו תמונה של פיקולו
או גוהאאאאאן

Son Gohan

New member
הצעה לkazabubu

למה שלא תחליף את התמונה של הפורום כל פעם בתמונה מהסאגה הנוכחית שמשודרת? סתם רעיון

Goggle Girl

New member
תורי! ../images/Emo23.gif

אני חולה על הפורום הזה! וכן, אני בת! יש למישהו בעיות עם זה?!

Gohan

New member
היי D:

זאת אחת מהתמונות הראשונות שהיו לי של DBZ, ששלחת לי

למעלה