סיכום הסקר

עד כמה שאני זוכר

החולצה הכחולה מיצגת פשוט חולצת עבודה, (פועלים). אבל מן הסתם לתנועה שלנו יש נטייה לשמאל העולמי (לא בישראל). ולמה אני אומר את זה? כי ברוב העולם השמאל והימין מתחלקים לפי דעות חברתיות ליברלים ושמרנים, קפטיליזם וסוציאליזם ורק בארץ השמאל והימין מתחלקים לפי גישות בטחוניות. לתת שטחים או לא לתת שלום או לא שלום מדינה או לא מדינה. השמאל העולמי הינו ברובו סוציאליסטי או באזור הסוציאליזם ולכן כתנועה אנחנו קרובים לשמאל העולמי, יש שיטענו שמפלגת העבודה היא הרי מפלגה שיוסדה כמפלגת פועלים. אבל תאמת, זה ממש לא משנה כאיזה מפלגה היא יוסדה, משנה מה היא היום. ולכן אין בערכי התנועה ובמטרותיה עד כמה שידוע לי גורם שמצביע על נטיייתינו לצד אחד של המערכת הפוליטית מאשר לאחר.

קשתונה

New member
למיטב ידיעתי...

הכחול מסמל את החולצות הכחולות העבודה שהיו פעם (זהר אני יודעת גם אבא שלך וגם שלי עדיין לובשים אותן) שזה מסמל אחידות של מעמד הפועלים משהו כבר התבלגן לי לא זוכרת

סיכום הסקר

אוקיי: 16 אנשים מאיתנו הצביעו. הטיול הכי מועדף הינו טיול חנוכה(שאליו הצביעו כ-5 מצביעים) אחריו,בהפרש של קול אחד בלבד,המפעל לזכרו של יוסי יופה(4 אנשים) מיד אחריהם,מגיעים טיולי החוג(עם 3 אנשים) לפני האחרון זה מפעל שנקרא "טיול פסח"(עם 2 אנשים) האחרון הינו טיול חרמון(1 בלבד) חשוב לציין שאחד המצביעים התוודה ואמר כי אינו יוצא לטיולי התנועה בכלל.

kedeman

New member
חחח זה נשמע מבדר...

כשאתה אומר "טיול פסח עם שני אנשים" אתה מתכוון שיוצאים אליו שני אנשים או שהצביעו לו??? :) (שי לא אומר שטויות כשהוא שיכור מעייפות [לצורך הפרוטוקול- מעייפות בלבד! אני לא צריך חומרים כימיים!!] ושי נחמד!!!)

kedeman

New member
לא יפה לצחוק עלי על דברים שאחרים

לא יודעים!!!

kedeman

New member
סקר חדש!!!

בעקבות זה שמישהו לא ידוע החליט לסכם את הסקר ולדרוש את החלפתו באחר!!! אבל לטובתו יאמר שהוא גם הציע הפעם נושא לסקר אז: האם אתם חושבים שלתנועה צריכה להיות נטיה פוליטית- אם כן מהי? ותודה למורן שהציע את הסקר

kedeman

New member
אכן, שמאל מופיע פעמים

מצטער על זה זה לא מעיד על נטיותי (על אף ש...) בכל אופן יש שמאל אחד עם סיבה ושמאל אחד בלי סיבה מיוחדת בקשר לימין לא הצלחתי למצוא אחד עם סיבה (זאת לא הסתה פוליטית!!! אנחנו תנועה שבהחלט באה מגוש השמאל)

hadasbaril

New member
ברור,אנחנו באים מההסתדרות,

אנחנו ציונים, פטריוטים ועוד לא פגשית ימני בתנועה!אבל זה לא קשור, כי התנועה צריכנ להיות א מפלגתית -לאפשר חופש דיבור. בהחלט יש מקום לפוליטיקה בשכבה בוגרת

באמת מוזר שלא פגשת ימניים בתנועה

יש הרבה מאוד, רק שהם כנראה לא ממש קולניים, ולא מהאנשים שאת מסתובבת איתם בדרך כלל...

זורקה

New member
ועכשיו אני-

עוד לא פגשת ימני בתנועה?!?! אם את רוצה, יש לי הרבה להכיר לך...

קשתונה

New member
תורי-

עוד לא פגשת ימני בתנועה??? אנחנו באותה תנועה?? כי פייייי אלוהים ישמור לא חסרים כאלה בכלל בתנועה שלנו!

hadasbaril

New member
לא לתקוף,הבנתי תרמז

פשוט לא ניהלתי ויכוחים פולייטים בתנועה, ככה שאנהי לא נחשפתי להרבה דעות. ומעיין- אני אשלים חסכים אתיך. ואתם רוצים גם נאום שאדם הוא אדם לא שנה הדעה הפוליטית שלו?

למעלה