סיכום הסקר השבועי

king kazabubu

New member
סיכום הסקר השבועי

אז ככה... כיוון שארבעה אנשים פנו אליי בקשר לשינויי בחירתם אני אדבר אליכם במספרים ולא באחוזים. 3 ביקשו ממני להעביר את הקול שלהם ליום חמישי. zolgard, the great saiyaman וbattle sheep... אחד ביקש ממני להעביר את ההצבעה שלו ליום שישי. אז התוצאות הן כאלו. יום חמישי ניצח ויש לו 10 קולות. יום שישי במקום אחריו עם 6 קולות. ויום ראשון הוא במקום השלישי עם שלושה קולות. עכשיו רוב הפרטים על המפגש ידועים. אנחנו ניפגש ביום חמישי ב 5.12 בחולון. מקום המפגש הספציפי כנראה יהיה ליד הבית שלי כי שם מתרכזים הקווים אגד 74 שמגיע מתחנת רכבת צפון וקו 1 שמגיע מהסנטר אם אני לא טועה. אני אסביר לכל אחד באופן אישי איך להגיע. תפנו אליי במסרים אישיים. ועכשיו שאלת השאלות... מה נעשה במפגש? אני אניח בפניכם את האפשרויות. אפשר ללכת לבורגרס המקומי. אני מכיר שם אנשים ונקבל מן מקום קטן שלנו שנוכל כולנו לשבת שם ולאכול. המקום עצמו אחלה מקום יש שם אחלה אוכל (המבורגרים כמובן) ובכלל המקום מאוד יפה. אפשר ללכת לפארק פרס. זה הפארק החולוני העיקרי שם אפשר לשבת בסבבה ואם אתם רוצים כל אחד יביא משהו (שתייה או אוכל) ונעשה פיקניק נחמד. רק תזכרו שזה פארק פתוח ויכול לרדת גשם. אפשר ללכת לקניון חולון (אני לא ממליץ) יש שם אחלה אוכל ויש קולנוע. אני לא ממליץ עליו כי אין משחקי וידאו שם והקניון די קטן אז אין הרבה מה לעשות שם. אפשר ללכת לבאולינג החולוני שזה נחמד. אבל המסלולים טיפה עקומים... אבל בסך הכל אחלה של מקום. ואולי אני מדגיש את האפשרות האחרונה אולי (הנה הדגשתי!!) יהיה אפשר לבוא אליי הבייתה או אל רדיטס מהפורום הבייתה. עקרונית אם יהיה אפשר לבוא אליי או לרדיטס זה ממש טוב כי יש לנו משחקים של דרגון בול זי שנוכל לארגן טורניר ויש לנו המון קליפים שנוכל להראות לכם. (הבעיה היא שלעבדכם הנאמן אין רמקולים אז אני אאלץ לארגן מאיפשהו רמקולים.) זהו... עכשיו מה שאני מבקש מכם הוא כזה דבר. אחרי שראיתם מה התאריך ומהו מקום היעד אני רוצה שכל אחד ירשום בכותרת בשרשור להודעה הזו אם הוא מתכוון לבוא ואם כן מה הוא היה רוצה לעשות. אני מניח שכולם רוצים להפגש בשעות הצהרים או אחר הצהרים. אבל אם מישהו רוצה בבוקר שירשום את זה. בסדר? אז יאללה לכתוב כל אחד מה הוא רוצה...

Brolly

New member
אני רוצה לבוא...

אבל אצטרך לשכנע את ההורים שלי לתת לי לסוע באוטובוס...
אם אני אבוא אז אני בעד הבאולינג או בעד אליכם הביתה...

Brolly

New member
חחח

אחלה של סקר "מה יגרום לכם להפוך לסופר סאיינים בביצפר?" גדול!

Katy Cat

New member
סליחה שאני מתערבת ...

אבל אני ממליצה לכם בחום ללכת לבורגר´ס. אחלה של מקום.

king kazabubu

New member
הגברת הנכבדה יודעת על מה היא מדברת

אני גם מאוד אוהב את הבורגרס

king kazabubu

New member
אני שוב מקפיץ....

הפעם כדאי שתענו או שבסוף אנחנו נאלץ לעשות במפגש מה שאני רוצה

הגברת הנחמדה היא חברה שלך

אז שששש חלאס אני מציע(ככה רושמים אם יש לכם תלונות פנו לניצן) משהו קצת יותר עניני וקשור לדרגון בול זי מאשר לשבת בפארק ולעשות פיקניק(אבל אוכל זה טוב)

ssj3 gotenks

New member
the saiyan prince צודק

כדאי באמת לעשות משהו שיותר קשור לדרגון בול זי, אפשר שכל אחד יביא תמונות ודברים ונחליף חומר ומידע, הבעיה זה שלא בטוח שאני אבוא כי אני צריך שירשו לי לנסוע באוטובוס וגם לדעת באיזה שעה זה בדיוק (לא בבוקר או אחרי הצהריים, אלא שעה מדויקת), וחוץ מזה אני בן 14.

king kazabubu

New member
בגלל זה נתתי עוד אפשרויות.

חוץ מזה תאמין לי שלדבר על דרגון בול זי אפשר לעשות בכל מקום. שאל את דני, קטי, הילה, ירון, אייבי, גלעד וכל מי שמכיר אותי. אני מדבר על זה בכל מקום ובכל זמן... ותן לגברת הנכבדה קצת כבוד............ אם מדברים עליה... קטי את באה למפגש?

שלומי די אני אחסל את דורה בפינלפלאש

אני על סף התעצבנות אני ההפוך לסופר סיאן 3 בבית ספר ואשחט את דורה

Goggle Girl

New member
ללכת אליכם הבייתה...

ולעשות פשיטה סייאנית על המקרר!!! @_@ סתם, סתם. אבל זה יהיה הכי טוב. ואולי בבאולינג. רק תיזהרו שכשתפספסו, לא לירות יריות אנרגיה! זה לא כלול בביטוח של המקום!

מממ הייתי מזמין אנשים אלי הביתה

אבל יש לי רשימת תרוצים יפה יותר מידי חפצי ערך( אקשן פיגרס פוסטר דרגון בול זי ) אמא בבית ותתעצבן מהסראונד והטלוזיה לא מצליחה להתחבר למחשב:(

U007U

New member
כנראה שאני לא אוכל לבוא למפגש

אין אף אחד בגילי

LINKIN PARK!!!

New member
בו כמה אתה?

ת´אמת אתם יכולים להתעלם מההודעה הזאת כי 99.9999999 שאני לא בא, ו 0.00000001 שאני כן בא, אז... אני יכול להביא רמקולים, יש לי שניים מיותרים בבית בקופסה, שעדיין לא השתמשתי בהם. אם אני אבוא, לא אכפת לי מה נעשה. ואני מעדיף לחשוב ככה:עדיין יש סיכוי שאני אבוא, גם אם הוא יותר מדי קטן, יש סיכוי. ול U007U, בן כמה אתה? אולי גם אני בערך בגילך. בעצם אני מקווה שזה עדיין קשור לנוסה, אולי כל אחד יכתוב את הגיל שלו.

למעלה