סיכום הסיוט!

danzi5

New member
סיכום הסיוט!

אני פניתי אל הפורום הזה במטרה לראות ולהראות אומנות מכיוון ואת עיקר האומנות שלי אני עושה על המחשב אז הנחתי שבאותה המידה כמו פורום אומנות, גם הפורום הזה יהיה מתאים...מסתבר שלא במקום להיכנס לעומק היצירה, קיבלתי תגובות תינוקיות ומרושעות של ספקנים שמנסים להתנצח איתי על סגנון העבודה שלי... אמרתי את זה כבר מספר פעמים, הרבה אנשים שהכרתי בעבר הגיבו בצורה קצת פחות גסה אולי אבל דומה. לאותם האנשים אני הוכחתי את יכולותיי בכך שפשוט הראתי להם כיצד אני מצייר או שלחילופין ציירתי להם דיוקן כשהם היו נוכחים במקום... כיום אני עברתי את שלב ההוכחות, בייחוד כשמדובר באנשים ששופטים אותי מבלי שיש להם הוכחות או דוגמאות של עבודות משלהם. אם אני הייתי במקומכם אז וואללה ייתכן וגם אני לא הייתי מאמין אך מבלי הוכחות לעולם לא היתי מגיב כך (ועוד בצורה מלוכלכת שכזו) כל מה שרציתי היה עוד פורום של אנשים שאוהבים להתעמק באומנות מסתבר שזה לא הפורום הזה או שאני פשוט לא מתאים אליו, אז תהנו לכם במסע הקטילות הבא שלכם...

romi1304

New member
מקודם לא הגבתי

אבל ההודעה הזאת שלך כבר ממש מקוממת. למי איכפת בכלל שאנשים שראו אותך עובד התאהבו בך?! אנחנו רואים תוצאה סופית. התוצאה הסופית שאתה הראת כאן לא שווה הרבה. נראה שאין לך הבנה בסיסית בקומפוזיציה, בצבעוניות, אין לך מסר, זה משעמם, חסר מסר, ואם אמור להיות אחד - הוא לא עובר! יש עוד ועוד דברים שאני יכול להגיד לך. אז תהליך העבודה שלך מדהים- למי איכפת?! אתה רוצה להגיד לי שבשביל לאהוב את המונה-ליזה אני צריך להיות נוכח בזמן הצביעה? אולי הסקיצות בעיפרון? רד מהר מהעץ העלוב שטיפסת אליו. הקהל שלך נמצא כאן. וכאן לא ראיתי עדיין מישהו שיש לו משהו חיובי להגיד על העבודה שלך. אם אתה רוצה ללמוד, תשאר. אם אתה רוצה להמשיך לחשוב ש"מי שרואה את דרך העבודה שלי, כבר לא מטיל ספק" אז לך מכאן ותחזור לפורום אומנות. רק שים לב טוב טוב למה שאני רושם כאן- בפורום הזה נמצאים אנשים שבאים ללמוד ולהשתפר. יש כאן הרבה אנשים ששיעמם להם, אז הם עשו משהו. כשהם קיבלו תגובות שליליות, הם למדו מזה. לא התקפלו וחזרו למקום שבו נוח להם. בפעם הבאה שתשים כאן עבודה, ספר מי ומה. ספר לנו איך עבדת, תקבל עצות, חלקן שליליות, חלקן חיוביות. תנסה ללמוד מהן, יש כאן הרבה אנשי מקצוע, אנשים שלמדו שנים איור ברמות כאלו ואחרות. תנסה אתה לעזור לנו ואנחנו ננסה לעזור לך. אם זה לא מתאים לך, סע לך לשלום, אין רגשות רעים. ודרך אגב, העובדה שמה שאתה קורא לו אומנות נראה לא טוב, לא הופך אנשים כאן לפחות מבינים ממך, או פחות מתעמקים.

sherban

New member
if you hadn't lied about your

technique none of this would have happened. i dont need proof - i got eyes that know a photoshop filter or 3d when they see it. proof enough for me. this guy is a troll and everyone being polite to this guy is being taken for a ride.

מקווה שאתה מסוגל להבחין

בביקורות הנכונות והאמיתיות שנתנו לך כמה מהחברים פה ולהסיק מהן את המסקנות. למרות ההסתייגות שיש לי מהתגובות שנזרקו כאן, אני מבין ואפילו חושב בדומה לכמה מהאנשים. אם אתה ראה לנכון, אתה מוזמן להמשיך ולהשתתף בפורום. אולי אפילו להראות את שלבי העבודה שלך, יש חברים שעושים כך. בכל מקרה, שיהיה הרבה בהצלחה ומקווה שפיק את המיטב מהביקורות שתקבל.

עזוב, לירן - שלא ימשיך בפורום

אין פה מקום למתחזים!!!! גועל נפש לקחת קרדיט מאמן אחר! זו שפלות מהסוג הגרוע ביותר. באמת לא הבנתי את הקשר בין האמן דנציגר לבין החארטה הזה שהפליץ פה עבודה. פעם הבאה אני לא אוותר לאינסטינקטים שלי.

אם אני זוכר נכון,

התערוכה ברוזנפלד היתה של כל האמנים במשפחת דנציגר לדורותיה (ולכן נקראה "קשר דם"). אני לא פה בשביל להטיל ספק בכל חבר חדש, סה"כ עברו פה לא מעט אנשים מוכרים ונחשבים. אני עדיין מאמין שצריך לתת לאיש הזדמנות להוכיח את עצמו. מי שרוצה להמשיך להיות סקפטי מוזמן, אני חושב שמתוקף תפקידי כאן אני לא יכול להרשות לעצמי.

j i m m y

New member
שקרים על שקרים

יצחק דנצינגר נפטר לפני 26 שנים. אתה לא אוהב להתעסק באומנות, תעשה טובה. אתה אוהב לעשות רוח. ולקבל תשומת לב, וכנראה שאתה בכלל לא יוצר אלא מחפש עבודות בגוגל וכותב שאתה עשית אותם. אתה עברת את שלב ההוכחות, נכון. הוכחת שאתה אפס יומרני לריקם. כן, יש פה אנשים שאוהבים להתעמק באמנות, אבל אל תשחק אותה אחד מהם. גם אם אתה מעתיק עבודות מאחרים, לפחות תעשה את זה בסטייל (ע"ע מאוריציו קאטלן) ושתהיה מאחורי זה אמירה. אבל כנראה אין לך אפילו מושג מה זה בכלל אמירה.

demontux

New member
אני לא חושב שיש משהו מקומם יותר

מאדם שמתחזה לאומן אחר.. תראה, אני בין הצעירים פה בפורום, אין לי הרבה ניסיון ואני פה בשביל ללמוד ולהנות מהיצירות ואפילו לדעת את דעתי, ובאותה מידה לקבל חוות דעת עצות וטיפים של אחרים, ככה מתנהל פורום. לפעמים תקבל ביקורות טובות ולפעמים רעות, ככה העסק עובד ! מה שמאוד מרגיז היא הרברבנות שלך, יש פה אומנים הרבה יותר מוכשרים ומנוסים ממך (אם אתה בכלל אופן או סתם חרטטן) שממש לא מדברים בכזה פאר ואדר כמו שאתה עשית ליצירות שלך (אם שלך !?) יודע מה, זה רק הופך להיות גרוע יותר שאתה משתמש ביצירות של אומן שנפטר ורוצה לקבל זכיינות וקרדיט על שמו בפורום.. זה רק מעיד כמה מסכן אתה.

enbalush

New member
גם לשקר צריך לדעת...

יש פה אנשים שהם אשפים בטכניקות, פוטושופ רק כלי אחד מהכלים הרבים שהם יודעים, להגיד על עבודה שאתה מציג "אוייר בפוטושופ מאפס" זה לזלזל באינטילגנציה של המשתתפים בפורום. אחרי שהעלבת אותי וטענת שאני לא יודעת להבדיל בין שימוש בתוכנות תלת מימד, תוכנות ציור, עריכה גרפית, אני לא ממש רוצה לחוות את דעתי על היצירה טובה ככל שתהיה. ונשאלת השאלה, למה היית צריך להמציא סיפור כל כך יסודי (בוא נשכח לרגע מסיפור החלום ונתייחס ל"אוייר מאפס") כדי שיתמוך ביצירה שלך, האם אתה חושש מביקורת? לדעתי הכנסת לעצמך גול עצמי והוכחת לעצמך את מה שחשבת על עצמך, אישרת את הפחדים שלך.

enbalush

New member
גם לשקר צריך לדעת...

יש פה אנשים שהם אשפים בטכניקות, פוטושופ רק כלי אחד מהכלים הרבים שהם יודעים, להגיד על עבודה שאתה מציג "אוייר בפוטושופ מאפס" זה לזלזל באינטילגנציה של המשתתפים בפורום. אחרי שהעלבת אותי וטענת שאני לא יודעת להבדיל בין שימוש בתוכנות תלת מימד, תוכנות ציור, עריכה גרפית, אני לא ממש רוצה לחוות את דעתי על היצירה טובה ככל שתהיה. ונשאלת השאלה, למה היית צריך להמציא סיפור כל כך יסודי (בוא נשכח לרגע מסיפור החלום ונתייחס ל"אוייר מאפס") כדי שיתמוך ביצירה שלך, האם אתה חושש מביקורת? לדעתי הכנסת לעצמך גול עצמי והוכחת לעצמך את מה שחשבת על עצמך, אישרת את הפחדים שלך.

Yaronimus

New member
עצוב

שאתה חושב שיאמינו ללוקשים שלך, שאתה דנצינגר שיצר את שבזיה ואת נמרוד שעליו גדל דור שלם? בחיי, אתה ילד קטן. הייתי מאמין אם היו אומרים לי שהתמונה שורבבה לשם באקט האקרי, יותר משאתה האמן המפורסם. אתה פשוט מגעיל.

למעלה