סיכום המפגש

motyka

New member
סיכום המפגש

היה נעים מאד לפגוש את האנשים שמאחרי הכינויים. היתה אווירה נעימה היה לי גם טעים מאד. נקווה שבפעם הבאה יבואו גם נציגי הדעות הימניות יותר.

../images/Emo45.gif היה ממש מקסים

שמחתי מאד לראות את כולכם: מוטי עם הספורים המעניינים שלו ובחירת המקום המקסים שכל כך משקף את הדו קיום, את סלע בעל המסעות, את עזאזל המלומד שנהניתי מאד לשמוע אותו, את סלוניק ורעות המקסימים. (מתי יהיה קול נשי בפורום?). להתראות במפגש הבא. אגב, חשבתי בדרך הביתה. רמזור בערבת זה اشاره ضوئية (אשארה צ'אואיה, מקווה שאני לא טועה בתעתיק).

Azazel

New member
אני? מלומד?! ../images/Emo140.gif

חן חן, וגם אני נהניתי מאוד במפגש. לגבי הרמזור, זה לא אמור להיות אראשה? ( אני בערבית יוק, אבל אם אינני טועה, האות השניה אצלך זה רא, לא? )

Azazel

New member
../images/Emo41.gifאגב, מוטי, לגבי איכות השלטון...

מי היה אותו איש נחמד שראה את חתימתי? הייתי שמח לדבר עימו.

sela v

New member
גם אני מאד נהנתי

חששתי בהתחלה שיבוא איזה איש ימין שינשוך אותי
אבל הם לא באו אז היה ממש כיף, וכבר סיכמנו איך אנו הופכים את המזרח התיכון למדינה איסלמית אחת גדולה
(מקווה שלא תקחו אותי ברצינות). בקיצר היה כיף כולכם מקסימים, והמקום שאני בחרתי בעצתו של מוטי מאד יפה, והכי נהנתי מהמלבי.

Ragamala

New member
נחמד לשמוע שנהניתם

מקווה שבסיבוב הבא יתאפשר לי להגיע

בוקר טוב

רק היום ראיתי את המסרים לגבי המפגש וכמה חבל שפיספסתי אותו , והוא כלכך קרוב , ולאחר קריאת ההודעות שלכם אז עוד יותר , מקווה שיהיה עוד מפגש שאוכל להצטרף אליו ולהכיר את הנפשות הפועלות כאן , בטרוף אל תבוא
אז שיהיה לכולנו יום מקסים ונעים
ושנה טובה לחוגגים

סלוניק

New member
היה נחמד מאוד.

האווירה הייתה טובה ונעימה, והמושבה הגרמנית היא פשוט מקום מקסים. אני מקווה שנגיע לכדי מפגש נוסף שאליו יצטרפו חברי פורום נוספים.

5EDEN50

New member
הדיברו בפורום על צעדים לקירוב העמים

קראתי אמנם שבפורום היה כייף ונחמד אבל מעניין אותי גם על מה דיברו שם? האם היו רעיונות לשיתוף פעולה, ולחיזק הקשר יהודי ערבי בישראל? האם דובר על צעדים אשר עשויים לתקן דעות קדומות הקיימות בחברה הישראלית לגבי הערבים ולהיפך? האם העלו בפורום רעיונות לצעדים אשר עשויים למתן ולמזער את השינאה של קיצוניים יהודים וערבים. אנא עדכן אותי זה נושא שמעניין אותי מאוד.

Azazel

New member
../images/Emo41.gifאני ושמיים דיברנו על העתיד.

תבואי בפעם הבאה ותראי מה היה.

5EDEN50

New member
הייתי שם בטעות שעה קודם והלכתי.

בשל ליקוי קטן אני לעיתים אני מתבלבלת. בטעות הבנתי שהפגישה בשעה חמש הגעתי לשם וראיתי כי אין איש מהפורום הזמנתי לי קפה והמתנתי חצי שעה,לא היה בידי טלפון לברר למה איש לא בא,גם בעל בית הקפה לא ידע על הפגישה,ובכן הלכתי משם מאוכזבת,וכשנודע לי שהתקיימה פגישה בשש יכולתי רק להתעצב.

sela v

New member
הוא אמר שהייתה מישהי

ונדמה לי שגם שלחתי לך את הנייד שלי, אבל לא נורא תמיד יש פעם הבאה.

sela v

New member
באמת חבל

היה נחמד לראות את הפרצוף מאחורי הניק.

למעלה