סיכום המפגש.........

ניקולי

New member
סיכום המפגש.........../images/Emo24.gif

בוקר טוב לכולםםםםםםםםםםם!!! ברצוני להודות לכל מי שהגיע למפגשון המצומצם והנפלא שהיה אתמול בערב.. שנגרר לשעות הקטנות של הלילה.. הייתם מקסימים, נעימים, ונהדרים. הרגשתי שאני לא "המארחת" כי כולכם נתתם יד בהכל והרגשתם חופשי...העברנו חוויות, דיברנו על הכל..וזה נפלא..הכרתי אנשים עם אופי!! ושמחתי לארחכם בביתי....
. תמשיכו להיות כפי שאתם ואל תשתנו..!! אוהבת ניקול*

@@

New member
ניקולייייייי, בוקר טוב נשמה יפה

ניקולי, המון תודה על האירוח הנפלא, תודה ליהודה שהוא ממשששששששששש מקסיםםםםםםםםםםםםםםםם (אחלה גבר תפסת
). תודה לאבי שקפץ לביקור והנעים את זמננו, לעזרא המקסים והביישן, למרין היפה והעדינה,לג´ס המקסימה ולבעלה (שהיא גוררת אותו לכל מפגש). היה לי כייף, אני מקווה שזאת לא הפעם האחרונה, העלתם לי חיוך על השפתיים. אני אוהבת את כולכם.

ליאור 30

New member
וואו ריקי תודה לך

שנהנת שקפצתי והנעמתי לך את הערב אבל גם לי היה כייף להכיר את כולם נו ומתי כבר יהיה עוד מפגש נחמד כזה אני כבר מתגעגע

jess ועוד

New member
בוקר טוב יקירה

באמת היה כיף וזה היה באמת מפגש של כולנו כן ירבו כאלו מפגשים ואתם ...שלא תשתנו אהההה!!!!!!!!

@@

New member
ג´ססססססססס ../images/Emo24.gif

ת´אמת, הם ממש הגזימו אתמול עם כל הסיפורים, אבל אני גיבורה, אני לא מפחדת
נסעתי לבד עד למושב בלי להסתכל לאחור. אוהבת ריקי

golem

New member
ואני פשוט חייב....../images/Emo13.gif

להסכים עם מה שכולכן אומרות.... ניקולי..תודה על הארגון של המפגש הזה היה ממש כיף!!!
עזרא

@@

New member
עזראאאאאא ../images/Emo24.gif

עזרא, אמרתי לך שאני חולה עלייך, אתה חמד של בחור. אוהבתתתתתתתתתתת אותךךךךךך מקסים וביישן שלי

golem

New member
מתוקה שלי ../images/Emo24.gif

חולה עלייך גם .. מתוקה וחמודה כזאת....וחייב להגיד לך משהו נוסף... ההוא לא יודע מה הוא הפסיד... אגב אני גם חייב לעצבן אותך קצת ... כמה טעית בדרך חזרה???? הגעת בסוף דרך אילת כמו שחשחבתי או שעבר בסדר??
סתםסתם אוהב אותך

@@

New member
עזרא........

מרוב שמרין ואני דיברנו בדרך הגענו ללודדדדדדדדד, אבל אחרי דקה הגענו לרמלה, הגעתי הביתה ב- 01:45 קטן עליי, חברה שלי התקשרה ב- 01:30 : "את באה לאומן 17" אמרתי לה "תחכי לי דקה אני אצלך, אחרי רבע שעה נכנסתי למיטה. אוהבת
ריקי

golem

New member
לא נורא....

תלכי היום..ברור?!?!?!?! חולה עלייך מתוקה

ליאור 30

New member
ניקולייייייייייייי

קודם כל היה כייף להכיר אותך ואת יהודה <<<<אעלק פעם ראשונה >>> ודבר שני איך את מודה גם לי אני רק נדחפתי ולא נתתי יד רק אכלתי אבל חייב להודות שהכירתי אנשים מאוד נחמדים רק אחתתתתתתתתת עיצבנה אותי שם ואת יודעת ליאור לא שותק אז תגידי להיא שאני עוד אטפל בה עד שהיא תשכח אותו לגמרייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי היא כזאת מתוקה וחמודה שאני לא מבין למההההההההההההההה היא נותנת לעצמה לסבולללללללללללללללללללללל וכן את את שבטח קורא את זה תקראי ותפנמי כל מילה ומילה שכתבתי כאן,,,, ולשניה שהיתה שם שלפי שאת ניקולי אמרת קיבלה ביצים של בת יענה תמשיכי ככה ותהיי חזקהההההההההההה לא להישבר נו טוב ג´סיי ועזרא לכם נשאר לי רק להודות שהיכרתי אותכם ליאור

למעלה