סיכום המסיבה

פאמקי

New member
סיכום המסיבה

אתחיל מהפאן הכללי: לא יודעת כמה היו מהפורום (חוץ מאיתנו), אך כבוד ל"קשישות"! השתלטנו! היו לפחות 50% מהנשים המדהימות בגילאי 30-50 ולדעתי גם כמה בנות 60. רובינו הגענו מוקדם (כמה מפתיע), כך שלמעשה כל תחילת המסיבה הייתה "שלנו". אח"כ הגיעו הצעירות וזה נעשה נחמד אחר. היה בר שתיה חופשי {שכל הזמן ניסה לשכנע שרצוי ללכת לקנות מהבר בתשלום...}, גלידה ו...נקניקיות. (מישהי שאלה איך נותנים נקניקיות במסיבת לסביות- עניתי לה שזו האופציה היחידה שיכולים להאכיל אותנו בהן
)
{שששש, גסה שכמותי!}. המוסיקה הייתה מדהימה (סוף סוף לא רק שנות ה-80-90) והחברות עוד יותר. ומהפאן האישי... בהתחלה נהנתי, אח"כ נורא סבלתי. ראשית, לא חשבתי שנכון לי להישאר כל הלילה מחוץ לבית, (יש מי שנפגע מכך). ושנית, הייתי עייפה ותלויה באחרים כך שנשארתי בלית ברירה. בקיצור, הפסדתן

לסביאן

New member
כבר חשבתי שהפורום הזה שומר שבת ../images/Emo13.gif

מה אז הלכת ן למסיבה בסוף:? מי עוד הפגינה נוכחות ? מי הבריזה? חיפושית 78 היתה? meyrav a באה אחרי כל הבילבולי מח שלה? (מירב סליחה) אבל היית קצת נודניקית

פאמקי

New member
נוכחות במסיבה

ענת, הילה, ואני. וכן, מירב הפגינה נוכחות והיא מקסימה כמו שהיא מצטיירת

meyrav a

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

תודה על המחמאה. הסמקתי קצת. רוצה לומר שהבנות פשוט מ ק ס י מ ו ת בראש טוב. מקווה ליציאה משותפת שוב. ואולי עוד חברות (חדשות או ישנות) יצטרפו לחבורה ההולכת ומתגבשת
חיפושית אנו עוד נפתיע אותך . אבל קודם צריכות כתובת
השבט אמר את דברו

בוודאי שרצוי לקנות מהבר בתשלום

אין דבר כזה חינם - משלמים על זה בכאביי ראש נוראיים למחרת - האלכוהול החינמי מזעזע, קשה לומר אפילו מה בדיוק מגישים שם.. ובתשובה ללסביאן - לא, חיפושית לא הגיעה למסיבה..

למעלה