סיכום החודש!

sok777

New member
סיכום החודש!

זהו, נגמר לו חודש ספטמבר. החודש הראשון ללימודים. עכשיו מתחיל אוקטובר ויחד איתו הסתיו. יאי! אז בואו נסכם מה היה לנו החודש... עפ"י סדר כרונולוגי [פחות או יותר]:
הפרסומת ורועי, סיפור אהבה בלתי נשכח. כןכן.. רועי והפרסומת הבלתי-מוכרת [לפחות לי] שהפריעה לו לקרוא הודעות. סיפור אהבה מרתק, עכשיו, בקולנוע! שרשור: רועי+פרסומת
תוצאות הגמר הגדול!! יומיים לאחר פתיחת החודש, כלומר, היום ה2 בחודש [2.9] התפרסמו להם תוצאות הגמר הגדול של פרוייקט המצעד שלנו
. השיר שלקח בגדול את התחרות היה השיר האגדי, שיחייה לנצח כנראה [אמן!], Live Forever
. השיר סיים עם 100 נק' את הגמר ועם ממוצע של 9.09. במקום השני הגיע רועי, אההההההה שמפיין סופרנובה, שסיים עם נקודה פחות בלבד. 99 נק', ממוצע של 9 נק'. מי שלא הבין עד כה - היו לנו 11 משתתפים באירוע הגדול והחגיגי הזה שהסתיים לטובה.. מישהו לא מרוצה מהתוצאות בכלליות? אני נהנתי מאוד לתפעל ולדרג, אני מקווה שגם אתם!
השרשור: שרשור הגמר
שנת הלימודים נפתחת! שנת הלימודים החדשה נפתחה יום אחרי הגמר הגדול. ביום ראשון ומאוד [לא] שמח, חזרנו רובנו [בלי לנון2 המגניב] ללמוד. שנה טובה ובהצלחה לכולם!! השרשור: ביצפר מתחיל
רשימת השירים של STC משתחררת אחרי שחיכינו בקוצר-רוח לרשימה הזאת היא הגיעה. זה היה רגע מאוד יפה ומרגש.. התאכזבנו, אבל זה היה צפוי, 18 שירים זה ממש מעט. בסכ"ה רשימה בסדר גמור, רק מה עם סטופ דה קלוקס? [תצביעו בסקר!]
השרשור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1351&msgid=85536440
נואל FOR מנצ'סטר סיטי נואל מנסה לעזור לקבוצתו ומציע לדל-פיירו האיטלקי לעבור לשם. אח"כ הוא היה שיכור [כמה שבועות אחרי] והציע למאלדיני לעבור לשם בתמורה לסכום אסטרונומי שנואל ישלם לו מדי שבוע. נואל התנצל ואמר שהיה שיכור. איזה מלך!
שרשורי התמונות של אמרי אמרי מראה נוכחות יפה בפורום ותורם לנו עם שרשורים מגניבים של תמונות. תודה!
יום הולדת לזאק סטארקי! המתופף שלנו [רק שלנו] חוגג יום הולדת 41.
עד 120 באואזיס.
נואל וקסביאן, סיפור אהבה אפילו יותר רומנטי מזה של רועי נואל וקסביאן מחמיאים בתקשורת אחד לשני כל פעם. נואל אמר שהם משהו מיוחד ושהם להקה בריטית ענקית. הוא בנוסף ניגן איתם 2 שירים בהופעה והם אמרו שהוא היה פשוט תותח.
דף אינטרנט לSTC מה יש להגיד? דף חמוד ביותר. השרשור: http://www.oasisinet.com/stoptheclocks
נואל וליאם רבים שוב האחים האוהבים רבים. בטח עוד חודשיים הם שוב יגידו שהם אף פעם לא רבו
שעון עצר לSTC אני הכנתי לכם דף קטן עם שעון עצר. 50 ימים ותשע שעות. השרשור: http://www.stc.up.co.il
יום הולדת לליאם!! הילדון הקטן שלנו שאיתו זה לא כמו ללכת לפארק חוגג יומולדת 34!
שתמשיך לשיר [אבל רק בשביל אואזיס] עד 120 שנה ושתמשיך להיות כמו שאתה! ולרדת על רובי וכו'..
ראש השנה! בראש השנה, בראש השנה, פרחה שושנה אצלי בגינה! חגגנו את ראש השנה בברכות נחמדות וחביבות. שתהיה שנה טובה!!
השרשור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1351&msgid=86079498
מפגש פורום אנחנו רוצים לעשות מפגש פורום. מי שרוצה לבוא בסוכות [עזבו תאריכים וזה, מי שרוצה] שישרשר להודעה הזו הודעה.
אולי כבר נעשה את המפגש שיצא האלבום, אני חושב שזה גם יוצא בסוכות בערך, לא?
EP לSTC סוני מנסים להוציא כמה שיותר כסף מאואזיס ועכשיו הם מוציאים גם EP [חצי אלבום] לקראת יציאתו של אלבום האוסף הראשון, STC. חמדנים אלו! בהצלחה עם הדיסק והכל!! מה מצפה לנו החודש? יציאת הEP, יציאת הסרט והכי חשוב- יציאת אלבום STC! רק עוד 20 ימים זה קורה, יציאת אלבום האוסף הראשון של אואזיס!!! מתרגשים? אני כן.
הודעות החודש!
מס' ההודעות בסכ"ה החודש הוא - 675. לפני ההודעה הזאת ולפני הכותבת שהגבתי לאמרי זה היה 673. 673+2 זה 675, נכון?
בחודש הקודם היו 899 הודעות. יש ירידה אבל אני מניח שזה בעקבות הלימודים. מס' המשתתפים החודש [שכתבו לפחות הודעה אחת]: 31 אנשים. בחודש שעבר זה היה 40. הפורומים המועדפים עליכם החודש: - רוק - אוונסנס - מוזיקה אלטרנטיבית - אגדות רוק - זיהוי שירים ועכשיו לחלק הגדול של החודש. מי כתב וכמה! מי הגדולים של החודש ומי המאכזבים.. -
במקום הראשון, עם עם הכי הרבה הודעות החודש... אמרי! אתה סיימת עם 67 הודעות. כל הכבוד.
במקום השני, הוא לא השתתף הרבה מאוד החודש אך בכל זאת הגיע שני - רועי! 52 הודעות.
במקום השלישי - כרמל! 47 הודעות.
במקום הרביעי - יונת! עם 34 הודעות.
במקום החמישי - רז! עם 30 הודעות. [בממוצע אחת ליום] אחריהם הגיעו עירית, ענת, לנון2 ואסף [בסדר יורד]. אכזבתם! זה היה חודש ספטמבר. נקווה בחודש הבא לעלייה! סער

sok777

New member
אוף איזה אידיוט אני!

התבלבלתי. נספחתי יותר מדי וכבר חשבתי שזה החודש.. התבלבלתי עם יציאת המנג'ר
עוד 50 ימים האלבום.. אז מה יהיה לנו החודש?! סביר להניח שמריבות נוספות בין ליאם לנואל ואולי קצת הפתעות בקשר לאלבום. נחייה ונראה.

sok777

New member
../images/Emo207.gif

חחחחחח.. בן דוד שלי [כרמל מכירה אותו] פה. הוא בן 3 עוד 4 ימים. בקיצור, אני שואל אותו "רוצה לשמוע מוזיקה?" הוא אומר לי "כן." אני שם לו ליב פוראבר והוא כזה קצת מתנוענע עם הראש. הראתי לו את הרקע במחשב [שזה של כל הלהקה חוץ מזאק] ושאלתי אותו: "מי הכי יפה?" והצבעתי עליהם. אז הוא עונה לי: "סער."

LetThereBeLove

New member
וואו וואו, חודש עמוס.

אבל טוב. היה קצת מבאס לחזור ללימודים, אבל הסתדרנו, ו(לא) התנחמנו בזה שנשארו רק עוד 9 חודשים עד שנגמור את השנה!
היה חודש שווה, ומי ייתן ויהיו לנו חודשים אף שווים יותר! אז שתהיה שנה טובה, ולמי שצם, צום קל! אל תשכחו לכוון את השעונים! (לא, באמת, בלי קשר לSTC, פשוט היום מחליפים לשעון חורף!
וזה אומר שהחורף קרב!) שנה טובה פורום יקר
כרמל אה!! וראיתי סופרנובה, וכמובן, זמזמתי לי את שמפיין. (ברור שחברים שלי החליטו להרוס לי את החגיגה, ולהגיד לי שזה כנראה לא היה סופרנובה, כי זה קורה בערך פעם במיליון שנה, אבל אני בטוחה במה שראיתי!) אחח, החיים הטובים.

RoySupernova

New member
חדל להזכיר אותי.

חח אני לא מעניין אף אחד. חודש די בסדר. היו כמה חדשות חשובות מבחינת הלהקה ומבחינת הפורום נפתחו פינות חדשות וטובות. מגיע צל"ש לכל מי שהשתדל לעזור פה. השעון עצר הזה שעשית סער ממכר. אני בוהה בו יותר מדי זמן.. השניות גורמות לי לחשוב שעוד רגע זה יגיע. דאם. ואני לא הייתי החודש באף אחד מהפורומים שצוינו.. הממ וחוץ מזה השטויות שעשו ליאם ונואל החודש היו מהטופ. מצדיקים את מלכותם כל פעם מחדש.

sok777

New member
אני שמח שזה ממכר..

חחח זה מצחיק הקטע עם הפרסומת לא?

למעלה