סיכום הופעת האורח של ירמי בסנטר!

Lola 14

New member
סיכום הופעת האורח של ירמי בסנטר!

ואוו!!1 היה פשוט מדהים! אני וחברות שלי הלכנו אתמול בערך ב-22:00 לסנטר.. ואז עמדנו עם כל מיליוני האנשים בתור ובסוף מתברר לנו שהכנסיה מגיל 18 + !! [ובכל מקום היה כתוב שהכניסה חופשית..אני טועה?].. אז הגענו ולא נתנו לנו להכנס פנימה.. ניסיתי לדבר עם השוטרים ולהגיד להם שבאתי ממש מרחוק בשביל זה, וזה רק להופעה ולא למסיבת דיסקו, והם אמרו שאין להם איך לעזור לי והם לא יכולים.. כל כך התבאסתי! עמדנו שם איזה חצי שעה.. ואז צץ במוחי רעיון.. חחח ראינו שהחנות קסטרו פתוחה [מבחוץ] וחשבתי שאולי נלך לשם ונבדוק אם הכניסה לסנטר משם פתוחה.. וכך עשינו.. הלכנו ואמרנו למאבטח שזה רק לחנות. ופתאום מתברר שהכניסה הייתה פתוחה, ולא היו שם שום שוטרים שבדקו.. אז פשוט נכנסתי!! והייתי כ"כ מאושרת שהצלחתי להכנס, ואני אראה את ההופעה
אז ההופעה התחילה ב12:00 פחות או יותר.. אחרי הספירה לאחור.. ואסף עלה עם בערך 4 שירים בהתחלה, ואז אמר שהוא רוצה להזמין לבמה חבר יקר, ואז הגיע ירמי!
ואוו, הוא כ"כ מדהים! נתן פשוט הופעה מדהימה! וגרם לכל הקהל האדיש לקפוץ.. כ"כ התרגשתי לראות אותו.. [הופעה ראשונה שלי של ירמי ד"א.. חח] והוא פשוט היה הכי טוב שבעולם!1 אמנם הוא שר רק ארבעה שירים .. אבל בשבילי זה היה מדהים גם אם זה לא היה המון..: *מחפשת - היה קופצני וממש יפה.... *אני אשתנה- היה מקסים! הוא עשה גרסה טיפהל'ה שונה *תתחיל מאפס- הוא אמר שזה שיר לכבוד הזנה החדשה..- השיר שהכי הקפיץ את כולם בפזמון חח *ולסיום הדפוק הזה- שהיה כ"כ אדיר! הוא באמצע השיר קפץ לקהל והתחיל לשיר בין האנשים, ומלא אנשים חיבקו אותו ורק אני לא יכולתי כי עמדתי בקומה אחת מעל הבמה :( כל כך קינאתי בהם.. רציתי גם לתת לו חיבוק ולומר לו עד כמה שאני אוהבת אותו.. אז ההופעה הייתה נפלאה.. כמובן אחרי שירמי סיים אסף עלה שוב עם עוד כמה שירים.. אסף גם היה ממש נחמד, למרות שמבחינתי אין מה להשוות את ההופעה שלו לזו של ירמי.. אז זהו.. היה שווה את זה. וסוף סוף ראיתי את ירמי המדהים הזה.. מקווה שמי שהיה פה גם נהנה :) ולחברה שלי הייתה מצלמה אז אני אעלה אח"כ המון תמונות וסרטונים של השירים .. :)

y a ® d e n

New member
הייתי גם../images/Emo13.gif

הגענו באיחור וגילינו שהכניסה מ-18+, גם אנחנו ניסינו להיכנס דרך קסטרו אבל הם כבר עלו על הטריק הזה
בסוף הלכנו לכניסה אחרת ושם הכניסו אותנו, כיף להיות בנות
פיספסנו די את כל ההופעה אבל שמעתי מבחוץ
. אסף ממש שיעמם אותי, וקשה לעמוד באנרגיות של ירמי, שמעו גברים בגיל כזה לא תמיד יכולים [חחח שיהיה בריא הירמי הזה
] בסוף ההופעה ירדנו למטה ומסתבר שנכנסנו למקום של ה-VIP בלי לשים לב
ראיתי את ירמי מקרוב נגעתי לו בכתף ואמרתי לו שהוא מלך
אח הוא כזה יפה. האמת היא שהוא התייחס אלי כמו לאיזה מעריצה פאקצה שאומרת לו בפעם המיליון שהוא מלך, זה רק גורם לי לאהוב אותו יותר משומה. [חחח אדישות הכי עושה לי את זה.. לא שהוא אדיש, פשוט מה שהוא שמשדר. טוב חפרתי
] בקיצור, שמחתי ממש שהלכתי ואחרי זה פגשנו אנשים הזויים שממש הצחיקו אותי, אז היה שווה גם אם די פספסנו את ירמי
שנה טובה!!!!

Lola 14

New member
חחח מגניב! ../images/Emo6.gif

הם באמת עלו על הטריק של קסטרו? >< חח מצחיק... ואוו, איך הצלחת להגיע לאזור זה ה- VIP איזה כייף לך!
אני ישר אחרי ההופעה רצתי ל"מאחורי הקלעים" לכאורה.. איפה שירמי הלך אחרי שהוא סיים את ההופעה שלו, אבל כבר לא היה שם אף אחד, וכ"כ רציתי לראות אותו.. הוא כזה מדהים, אני פשוט כל היום חושבת על ההופעה שלו.. חבל שלא דיברנו מקודם ואולי היינו יכולות לסדר משהו שנפגש :) טוב.. לא נורא.. פעם אחרת! :) שנה טובה גם לך!

LIADSES

New member
ידידה שלי התקשרה אליי ואמרה לי

שהיא התחבקה איתו... איזה כיף לה.......

למעלה