סיכום הופעה

vegi force 1980

New member
סיכום הופעה

מי שלא בא לא הפסיד! יובל שר רק את למה לי פוליטיקה עכשיו ואת מנגנה...... כל השאר היה רק מוקי....ואיזה שואו הוא נתן!!!!!!!!!!!!!!!! מוקי יצא ע-נ-ק!!!!!!!!!!!!!! וברכה לא היה

עטלף77

New member
שונא כדורגל ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

בגלל האידיוטים הירוקים ביטלו את ההופעה של יובל ושלומי
א-ה-ב-ת-י את הביצוע של יובל ל´למה לי פוליטיקה עכשיו´
אגב, אני רוצה להודות לאוהד מכבי חיפה שדאג לצפצף לי באוזן באופן עיקבי ביותר

vegi force 1980

New member
ועוד משהו

אני צילמתי את יובל ומוקי 48 תמונות...... ונורא עיצבן אותי שכשמוקי חזר להדרן אז הברברים של מכבי חיפה לא יכלו לחכות עוד 2 דקות שהוא יגמור לשיר והיו חייבים להפריע לו כל הזמן עם הצרחות המפגרות שלהם...... וכשיובל אמר להם מזל טוב על העלייה למרות שהוא אוהד מכבי ת"א אז צעקו לו בוז המפגרים.... וואללה אני נורא נהנתי אבל אוהדיי מכבי חיפה המפגרים הרסו לי את זה..... חבל שהם ניצחו אתמול...

עטלף77

New member
ומה עם איך שדחפו את מוקי להדרן

אפילו שאף אחד בקהל לא רצה??? וכן, ביטלו. אמורה הייתה להיות הופעה גם של יובל בנאי ושלומי ברכה (לפחות עד כמה שאני יודע) ובמקום זה הביאו איזה DJ... בעעעעעעעעעעעעע

sherennn

New member
ערסים.... מורידים מוטיבציה...

לפחות הם לא יגיעו ל"איחוד"
בכל מקרה לכל הירושלמים... עכשיו בתו השמיני (בעיר) מכונת הזמן ב-70 ש"ח בלבד! מומלץ! וגם בקלעים..הייתי שם ויש שם פוסטר של מפלצות התהילה...!

כן יובל אוהד מכבי תל אביב

הנה ה"יובל מוביל". רזולוציה דפוקה כי תפוז לא מאפשרים התפרעות בגדלי קובץ...

sherennn

New member
מהזתומרת ביטלו?????

תסביר..... וב-7.9 רמי פורטיס מארח את שלומי ברכה וברי סחרוף בבארבי... זה לא יכול להיות רע...!!!
הכל איחודים!

ערסים...

יש לי בנדוד ערס...בן 30 עכשיו...ואני יודע שעוד מלא ערסים....היו הולכים להופעות של משינה ואוהבים רוק ישראלי..זה הדור המסריח הזה שעושה חומות של ערסים פריקים וכו וכו וכו וכו

למעלה