סיכום הופעה - דבק 1:1

dans girl

New member
סיכום הופעה - דבק 1:1 הייע, אנוכי דפי, ואני מסכמת את ההופעה של הפרוייקט של דבק- אחד חלקי אחד, בשמי ובשם דאפי [שהיא לא הפיצול שלי לכל התוהים]. טוב, דאפ נפלה עלי עם הכרטיס די בהפתעה [שוב.], אבל [שוב.] די שמחתי להיענות להצעה, להיות ספונטנית [איכס.] ולהגיע. ולמרות המרמור שליווה אותי כל הדרך להופעה, כבר ברגע שהם עלו על הבמה הרגשתי הרבה יותר טוב. שלא תטעו, הפעם הראשונה ששמעתי שירים מהפרוייקט הזה הייתה יום שישי בלילה, וגם זה, שמיעה ראשונית בלבד ולא ממש יכולתי להתעמק בהם. אבל עדיין, היה בהם משהו שתפס אותי מהרגע הראשון. מכיוון שאין לי פלייליסט [גאד, אני טיפשה../images/Emo122.gif] , אציין רק שהם פתחו עם "לעולם". במהלך ההופעה מדי פעם הבליחו גם ערן בר גיל לשיר או שניים, ומור שטייגל שביצעה וליוותה רבים מן השירים בהופעה... שתינו נהנינו מאוד בהופעה והפרוייקט הרשים אותנו ממש. הליריקה מצויינת, הלחנים טובים גם הם וקשה שלא להתמסר אליהם במהלך ההופעה לפחות. הלהקה עלתה לשני הדרנים [מה שבהחלט הפתיעה גם אותי וגם את דאפי]. בהדרן הראשון [אם אני לא טועה] הם שרו את "שלג" ועוד משהו מהפרוייקט החדש שבדרך [והוא בהחלט נשמע שווה בדיקה...], ובהדרן השני הם ביצעו בשנית את "משפחה, חברים ועם" שהם כבר ביצעו בתחילת ההופעה. בקיצור, יש לכם המלצה חמה לקפוץ להופעה הבאה של הפרוייקט המצויין הזה, כי הם באמת מביאים משהו טוב במיוחד למוזיקה של העת האחרונה.... לילה טוב../images/Emo29.gif, דפי [וגם בשם דאפי.]

למעלה