סיכום הופעה בברזילי, ת"א 09.01.09
לא ארחיב בהקדמה ואגש לפלייליסט ראשית כל: 1. החיים 2. תכלית בתחתית 3. על קו העימות 4. פרפרי תעתוע 5. חופשי 6. הוא והיא 7. ערב ב' כסלו 8. לשטוף 9. הג'ינס הנמוכים 10. אליסה + קרבות תרנגולים 11. עלבון 12. כרמלה גרוס ואגנר 13. ערב חולה 14. בלילות של ירח מלא 15. רטוב וחם 16. קיץ 17. Rush Time 18. תמונה איפרסיוניסטית הדרן 19. בחצרות בחושך 20. בחוץ 21. תותים 22. אלינור ערן עלה להופיע ב-22:30, מוקדם מהצפוי (ההופעה תוכננה ל-22:00, כלומר בפועל ב-23:00) והאמת שהופעתי מזה. לא רק מהשעה המוקדמת, אלא מכך שהמקום היה רחוק מלהיות מלא. באמצע ההופעה כבר הייתה נוכחות מלאה כמעט, כנראה שהמאחרים הפסידו הפעם. הפלייליסט בסך הכל היה רגיל למדי, ומהדף שלקחתי בסוף ההופעה (בכתב יד
) עולה שהפסדנו את "רמזור" לטובת "Rush Time", לא הפעם הראשונה שבה ערן מוותר על השיר הזה. אחרי שירדו מהבמה, היה לי די ברור שבהדרן יבוצעו "בחוץ" ו"אלינור", אבל חיכתה לי הפתעה נוספת. אני מרגיש קצת כמו ילד קטן עם צעצוע חדש, אחרי "בחצרות בחושך". ערן עלה לבד, התיישב על אחד הרמקולים וכיוון משהו. הוא ניגש למיקרופון וכבר באקורד הראשון ראיתי את זה מגיע. כל כך הרבה זמן חיכיתי לשיר הזה והנה הוא הגיע, וערן עושה אותו כמו שרק ערן יכול לעשות שירים כאלו. אני מוכרח להודות שהקהל היה קצת בשוק, אני מניח שמעטים הכירו את השיר. בסיכום אני חושב שהייתה אווירה מאוד נחמדה ובאמת שלא יכולתי לבקש יותר מזה. מי עוד היה בהופעה? אשמח לשמוע את הרשמים והסיפורים שלכם מהערב.
לא ארחיב בהקדמה ואגש לפלייליסט ראשית כל: 1. החיים 2. תכלית בתחתית 3. על קו העימות 4. פרפרי תעתוע 5. חופשי 6. הוא והיא 7. ערב ב' כסלו 8. לשטוף 9. הג'ינס הנמוכים 10. אליסה + קרבות תרנגולים 11. עלבון 12. כרמלה גרוס ואגנר 13. ערב חולה 14. בלילות של ירח מלא 15. רטוב וחם 16. קיץ 17. Rush Time 18. תמונה איפרסיוניסטית הדרן 19. בחצרות בחושך 20. בחוץ 21. תותים 22. אלינור ערן עלה להופיע ב-22:30, מוקדם מהצפוי (ההופעה תוכננה ל-22:00, כלומר בפועל ב-23:00) והאמת שהופעתי מזה. לא רק מהשעה המוקדמת, אלא מכך שהמקום היה רחוק מלהיות מלא. באמצע ההופעה כבר הייתה נוכחות מלאה כמעט, כנראה שהמאחרים הפסידו הפעם. הפלייליסט בסך הכל היה רגיל למדי, ומהדף שלקחתי בסוף ההופעה (בכתב יד