סיכום ההופעה מב"ש :]

Lilosh95

New member
סיכום ההופעה מב"ש :]

תתכוננו לחפירה ;] יום רביעי שעבר היה אצלנו בעיר הופעה של סינרגיה (לכבוד שבוע הנוער בב"ש). יצאנו מהבית בסביבות 20:00 כי ההופעה אמרוה להתחיל רק ב-21:30. ירדנו בקניון, קנינו גלידה והתקדמנו לכיוון רחבת העירייה (איפה שההופעה אמורה להיות). היו איזה 2 להקות של צעירים ואז אמרו שסינרגיה בדרך, פתאום אני קולטת אותם מרחוק, היה איזה 10 דק' רק התארגנות שלהם על הבמה והכל ואז התחיל ההופעה. בתחילת ההופעה אני וחברות שלי היינו רחוק רחוק מהבמה, הם התחילו בשיר "אשם" וזה היה כ"כ ברור שזה פלייבק כי היו קפיצות וכאלו. כשנגמר השיר התלחנו להתקדם ולהתקדם ובסוף עמדנו ליד הגדר, ואז הם שרו מלאא שירים יפים ושמתי לב פתאום שהגיטריסט (רועי גפן) שלהם ממש חמוד וגם הוא היחיד שדיבר עם הקהל והכל, בהתחלה לא ידעתי איך קוראים לו ואז נזכרתי שבאיזה חתימה בפורום (לא זה) ראיתי תמונה שלו ומתחת היה רשום "רועי גפן, אתה המלך שלי!" ונזכרתי. והם סיימו עם השיר "תראי זה אני" ואז יש קטע שנגמרות המילים ואז ממשיכה המנגינה בקטע הזה הוא הניח את המיקרופון ויצא מהבמה והשאר המשיכו לנגן. בסוף המופע הם התחילו להוציא אותם לאוטו והביאו את האוטו ממש קרוב כדי שלא יתנפלו עליהם בדרך, אבל בכל זאת כל אלו עם הפרוטקציות נככנסו ופגשו אותם. חיכינו קצת ואז התקשרתי לאבא שלי שיחזיר אותנו, בנתיים חיכינו בחות וכל הזמן בדקנו אם המכונית עדיין בפנים, והיא הייתה עדיין בפנים כשאבא שלי בא. ואנחנו קצת מאוכזבות שלא נשארנו לראות אותם קצת עוד וזה. ואז אנחנו נוסעים במכונית ופתאום חברה שלי קולטת את המכונית של סינרגיה מאחורינו בצומת ואז הסתובבנו אני וחברה שלי השנייה גם מסתכלות וראו רק את רועי גפן ועושות לו שלום אבל הם לא שמו לב. :( הם היו מאחורינו עד שהיה כזאת פניה לשכונה שלנו וישר לת"א אז הם נסעו ישר ואנחנו פנינו. אבל זה פעם שנייה שקורה לנו דבר כזה (קרה לנו כזה דבר עם הראל סקעת שהופיע בפורים). יאא איך נהנו, אמן שהם יחזרו לעוד הופעה בב"ש (גם שייגעצ) היה כ"כ כ"כ כיף! היה כיף ממש ממש.... את הפלייליסט אני לא ממש זוכרת (כי אז לא ממש ידעתי שירים שלהם, ידעתי אולי איזה 4-5 שירים)...

למעלה