סיכום האירוח...

מ ה פ כ ן

New member
סיכום האירוח...

תודה לגב' מילי, האירוח היה מעניין, אך לצערי היא לא חידשה לי דבר שאני לא יודע. עושה רושם שהגב' מכירה את תחום בריאות הנפש בצורה שטחית ותאורטית. לפי דעתי יש מקום לארח מישהו שמכיר את הדברים לעומק, ויכול לייעץ דברים קונקרטיים. שוב, אני בעד לארח מתמודד שמכיר את התחום על בוריו... בכל מקרה תודה לה על ההשקעה והזמן ותודה לקובי על היוזמה לארח אותה אצלנו...

אכן כן מהפכן גם לי לא חידשה כלום

מיסתבר שאנחכנו יודעים קצת יותר מימנה יאלה תרים את הכפפה של אירות הידע שלך הוא מעל כולם דבר עם קובי תרימו שירשורים או תכתוב קובץ שאלות ותשובות שהיו במאמרי הפורום וכן יוספו שאלות של אנשים שקוראים את הפורום כמו שאני מכירה את המערכת וגם אתה שנינו יודעים גם אם יבוא לכאן הפסיכיאטר הארצי הוא לא ינדב לאף אחד מאיתנו שום מידע לפעמים אני חושבת למה הם מעלימים מאינו את המידע האם הוא כול כך חסוי? מה הם לא רוצים שנדע ולמה ? אניחושבת שבכור האטומי הסודיות פחות גדולה מאשר המידע והזכיות של החולים מותרים לפירסום

hydrophonic

New member
היא יותר

הפנתה למי לשאול במקום לענות בעצמה אבל כל הכבוד על ההתנדבות

בעצם היו למילי כוונות טובות, אבל מן הממסד...

קודם כל זה תקדים חיובי שמילי, אשת צקצוע בשיקום תתארח כאן בפורום משפחות. (אני אישית מתמודד ונשוי). ואני בטוח שהגיע מרצון טוב ומתוך ידע מקצועי. אבל...היתה זו גישת הממסד. היתה לי הרגשה של "לשמור על מה שיש -- ולא להכיר את מה שחסר." דבריה אומנם לא חידשו לי הרבה, כאדם שחי בשטח. וזאת עם כל הרצון הטוב. תכל'ס, אני מציע למנהלי הפורום, למ ה פ כ ן --- שיביאו כאמור, איש מקצוע שגם הוא מתמודד -- או איש מקצוע שלא בא מה - מיינסטרים -- ולא חסרים כאלה. רעיון טוב, למדתי סה"כ ממילי, וכדאי להמשיך בכיוון -- אליוט

למעלה