סיכום בקשר למפגש איפה, מתי, ומי בא? אני מציע שנתאים את זה לפי איך שכל אחד יכול!
T The Monopoly Guy New member 27/3/04 #1 סיכום בקשר למפגש איפה, מתי, ומי בא? אני מציע שנתאים את זה לפי איך שכל אחד יכול!
E elcool New member 28/3/04 #2 אני בא איפה - כל מקום ראשי במרכז (זה לא כולל שום מיני קניון שכונתי, ע"ע רננים) מתי - לא משנה, עד סוף החופש מי בא - פורום סאות' פארק של תפוז כמובן. (אפשר להביא חברים, אבל נאלץ להעביר אותם טקס חניכה הכולל מיקרוגל, עז ספרדית והרבה מאד נעצים)
אני בא איפה - כל מקום ראשי במרכז (זה לא כולל שום מיני קניון שכונתי, ע"ע רננים) מתי - לא משנה, עד סוף החופש מי בא - פורום סאות' פארק של תפוז כמובן. (אפשר להביא חברים, אבל נאלץ להעביר אותם טקס חניכה הכולל מיקרוגל, עז ספרדית והרבה מאד נעצים)
מ מאסטר מושי New member 28/3/04 #3 טוב יום רביעי ה 31 לחודש 3 בעזראלי גם דרור א ק א השם אקא אלוף משחק התמונות האמיתי יבוא
א אייל הצלם New member 29/3/04 #4 לא מתאים לי כל השבוע המורה הזונה שלי עושה לנו השלמות בלשון... אז מתישהו שבוע הבא
R richter New member 1/4/04 #5 תגחד תודה שזה רק בלשון ../images/Emo4.gif נסה לשרוד בארבע(!) שעות מתמטיקה רצופות, בנוסף לשעות השלמה של שאר מקצועות בגרות אל תנסו את זה בבית
תגחד תודה שזה רק בלשון ../images/Emo4.gif נסה לשרוד בארבע(!) שעות מתמטיקה רצופות, בנוסף לשעות השלמה של שאר מקצועות בגרות אל תנסו את זה בבית