סיכום בקריאה

shishcu

New member
סיכום בקריאה

אני מעלה 2 סיכומים של החומר בקריאה 1 של מישהו אחר אין לי שמץ של מי ובסופו יש שיחזור 2 סיכום שלי. לקחתי את הסיכום הראשון, סידרתי אותו לפי הסדר שיש לי במחברת והוספתי דברים חסרים שיהיה בהצלחה לכולם וחג שמח

ErrEzS

New member
מעולה

תמשיכו להעלות מי שיש לו שיעלה גם במתמטיקה......... תקשורת וכו'

אירית ז

New member
תודה שירה..

שאלה.. את השיעור שהעבירה לנו מרצה מבחוץ אין לך? או שסתם לא ראיתי אותו? כי גם אני עשיתי סיכומים ולא הייתי בשיעור הזה ולא הבנתי כלום מהסיכומים... פשוט סיוט...

libo121

New member
היי, אירית

סיכום של מה שהרצתה לנו ילנה נמצא בפורום בתמצית, האם ראית אותו?

libo121

New member
שירה

שירה, האם היו הרבה שינויים בין הסיכום הראשון לסיכום שלך. ממה שאני ראיתי לבנתיים, אין הרבה שוני? לימור

מיטלוש8

New member
תודה, ולגבי יוליה

ורדה אמרה שהיא תשאל שאלות על מה שיוליה לימדה- מישהו סיכם אותה טוב ויכול להעלות לפה? אגב, השחזורים של ורדה לא נראים לי משהו...
ושלא נדבר על ברט... אוייי...

shishcu

New member
סיכום בקריאה

אין הרבה הבדל בין הסיכום שלי לשני שהעלתי, רק הוספתי כמה נקודות והורדתי דברים שלא הערכנו בהם. (לא הספקתי לעבור על הכל ולהוסיף) ככה שזה לא נראה לי כזה משנה באיזה משתמשים. אין לי סיכום של יוליה... אם למישהו יש אני אשמח, באופן כללי בתזה שלה היא מנסה לראות האם יש משמעות למורפולוגיה עוד בשלב הזיהוי... נראה לי משהו כזה. המסקנה שלה היא שכן. נראה לי מה שחשוב שנדע הוא שלמורפולוגיה יש משמעות כבר מהתחלת הקריאה. יכול להיות שאני סתם מקשקשת אבל כך הבנתי שירה

libo121

New member
הבנת נכון

עפ"י מסקנות המחקר המורפולוגיה נראית לעין בשלב הראשוני כאשר מסתכלים על המילה. אני מוסיפה סיכום קצר שעשיתי... הסיכום בקשר למחקר נמצא בדף האחרון, גלגלו על למטה... בהצלחה!!

למעלה