סיכום ביקוריי בפורום החביב .....

pirate

New member
סיכום ביקוריי בפורום החביב .....

ובכן אני משוטט בפורום הזה כבר בערך שבועיים ונכנסתי הנה כדי ללמוד ולהתעניין על הנושא לא ידעתי כ"כ מה זה פמניזם ידעתץי ששולמית אלוני פמניסטית זהבה גלאון ועוד כמה ידעתי שזה מתקשר לשוויון בעבודה תפקיד האישה וכאלה ובכן זו הודעתי האחרונה כאן נהנתי מאוד וזאת מכיוון שמיציתי בשבועיים את כל הנושא עשיתי בין ביתר חיפוש בפורום ועיינתי בארכיון וקראתי הודעות רבות ושונות לכן אני עוזב את הפורום לעולמי ועד מקווה שאבהתם את הודעותי את הפמניזם אני יכול לסכם במשפט אחד : נשים לא יעשו עולם טוב יותר מגברים כל טוב דודו

pirate

New member
הודעה אחרונה

ותודה רבה אני תמיד מרגיש טוב עם עצמי זה האופי שלי מה שרציתי לחדד זה שעוד 100 שאת בני האדם יחליפו מחשבים ורובוטים או בני אדם משודרגים (יאנו הנדסה גנטית) מתוחכמים לא תהיה לכם את הבעיה של הגאנדר

sista

New member
מה העבודה הזאת לכם ולא לו

מצד אחד, שמחתי על עזיבתו של הפיראט שהצליח להרגיז אותי, בתור אחד מני רבים הבאים ליצור פרובוקציות חסרות תחכום באתר ונשים חכמות ממני בהרבה כלל אינן עונות להם ואני טרם מצאתי את שלוות הנפש הדרושה לכך. מצד שני, עלתה בלבי תמיהה: כיצד ניתן בתוך שבועיים למצות לעולמי עד את הפורום האהוב עלי, המתחדש ללא הפסקה? ומה יעזור לי שעוד 100 שנה כולם יהיו אנדרואידים אנדרוגניים, אם אני חיה כאן ועכשיו, מה גם שאני בספק אם האנושות תעדיף להפוך כולה לרובוטים ובעוד תקופת זמן כה קצרה. "הבעיה של הג´נדר" יכולה לא להוות בעיה בכלל, אם המאבק שלנו יצליח בשלמותו.

למעלה