סיכום ביניים...

סיכום ביניים...

טוב אז אני רוצה להגיד תודה לכל מי שנתן חלק ועזרה בהכנות של העדלאידע החל מוועדת תרבות שהשקיע מאמצים רבים וטטים שנתנו מעצמם המון וכן לחברי הבוגרת שבאו לעזור ופעול ולשמח את האווירה.. היה ממש אדיר ולמרות שההורים היו קצת נקצים ועצבנו היה ממש טוב והילדים ממש נהנו אז כל הכבוד!!!1 עוד כמה שעות אנחנו יוצאים לחרמון אז אני מקווה שכולנו נהנה ושעמוס יאכל כל כך הרבה שלג עד שהוא ישכח שהוא עיוור צבעים(הכוונה הוא יראה רק לבן)!!!!!!!1 אהה וסקופ אדיר מי שרוצה לשמוע משהו ממש מפדח על הקומונרים אז שיבקש לשמוע את הסיפור שלך אתמול בלילה ממני או מעומר,נטע עמית אור גלעד אור ותמר..... אני רק יכול להגיד שהיה מפחיד מצחיק משעשע והזוי!!!!!1

אכן הגיע זמן התודות........

אומנם אנחנו רק באמצע הדרך של פורים 2006 אך מגיע לכל כך הרבה אנשים תודות חמות אז הנה זה בא...... קודם כל תודה לועדת תרבות ובראשה נורית פינשטיין על ארגון התחנות. שנית תודה רבה לכל שכבת ט' שעבדו קשה בשבוע האחרון על בניית התחנות. שלישית תודה לשכבת י' ושאר הבוגרת שאומנם אכזבה מאוד בנוכחות דלה לפני החג אבל בעדלאיד עצמה שיחקו אותה בגדול. ותודה אחרונה וחשובה באמת לקומונרים ולעדי בן-נון שבלעדיהם כלום לא היה יוצא לפועל. כל הכבוד לנוער הר-אדר ויאללה תתעוררו, נוסעים לחרמון!!!!!!!!!!!!!!!!

גלי234

New member
היה לי ככ כיף!!!!!!!!!!!

ממש תודה לכל מי שעזר... כל טיפת עייפות ועבודה קשה היתה שווה את זה נהנתי מכל רגע במיוחד במבצע חרמון בקרח=]...

למעלה