סיכום ביניים....

Sודית

New member
סיכום ביניים....

איפה כולם???? ישראל, פפו, דניאלה, אני-מי, אנירמי, פפוש עם 4 - זה כבר חמש....איפה אתם??? אמזונה, פופורית....מי עוד כאן ולא עונה???? עד כה תאריך מועדף...יום חמישי 26 לחודש ולא הייתה התנגדות לגרנד קניון.... אם את זורמת, ברבורה ואת פורפורית אז אתן גם ברשימה זו.... והיא כוללת 7 חברה. סודית עם דף חצי ריק....נווווווו.....

פפו

New member
הנה אני פה סודה אנא בלי התרגשות

מיותרת. יום חמישי נשמע לא רע. את מתכוונת לגרנד קניון בחיפה? לא שזה מפריע לי אך לדעתי הקסטרא מקום יותר אקזוטי ועשיר באומנות וחוץ מיזה נוח להגעה לחוצניים

Sודית

New member
כן פפינו....כן....

הגרנד קניון בחיפה... לא הייתי שם עוד...אפילו לא יודעת, איפה זה בדיוק. וואלה אם אני חושבת,,,,שנים לא הייתי בחיפה. אז מה עכשיו??? להוסיף אותך לרשימה??? סודית ממתינה...העט ביד.

Sודית

New member
ו א י פ ה ../images/Emo35.gif../images/Emo141.gif../images/Emo35.gif../images/Emo141.gif../images/Emo35.gif

:-mirig7...kozet...maxima....nutmeg...RUTYAN לכתוב לכם באנגלית??? רק תגידו והשייך עובר לדום. ומה איתכם??? תמנונה...הרוזנת....שילה1...בוני101...אפילוג.... טומי*....חונה....באלי7...רוצה להגיד - נו תגידי כבר... יעל2...איב עמית - אתם שניים?....איילה היחידה...גליה12. בסוף כשתחליטו....לא יהיה מקום...בקניון
סודית מזמינה מלא מקום.

שילה1

New member
מגיעה.עם יש מספר אנשים....../images/Emo6.gif

מזמינה מקומות בקפה שתאמרו לי..כי לי זה ממש קל"ב...

../images/Emo5.gifואללה....בית דין...

לא יעזור ... צו בית משפט.. לא הולכת לקניון גרנד.. וחוץ מזה... אני לא יכולה.. כי אני בעוד שבוע בטח אהיה חולה... פרטים אצלי - במסר אישי

דניאלה1311

Active member
מנהל
יום שישי את יודעת.... מצטערת שהברזתי היום, הייתי עסוקה במטלות יום שישי קרי ישיבה בקפה עם חברות, עיתונים שינה וכד´ עכשיו אני כאן ואני אבוא לגראנד קניון ביום חמישי בתנאי שכלתי היקרה לא תחליט ללדת באותו תאריך או יום לפניו כלומר אבוא בלי נדר, שעה???? פפו קסטרא מצוין אבל מי אנחנו שנריב על המקום אם כולם מוכנים לבוא לחיפה.

Sודית

New member
יששששששש......

שילה1....דניאלה....אני גאה בכן... יש 7 נשים ו-2 גברים....נסתדר ככה??? יאללה תיגבורת של גברים...קדימה... החלטה סופית, בית קפה מסויים ושעה.... יימסרו במסר...כאשר תיפול החלטה סופית. סודית...היד כואבת מלרשום.

פפו

New member
בעיקרון גם אני בפנים

כלומר 3 גברים כנגד 7 נשים מאזן לא מעודד אך מי אמר שהחיים קלים?

4 פפוש

New member
אני מגיע!!!!!!!!!!

בתנא שפפו לא יפחיד אותי ואני שמח לשנות ולוא במעט את היחס בנים/ בנות אגב סו´ באיזה שעה "קבעת"

Sודית

New member
פפו...ופפוש.....

אז אתם כן משפחה....עובדים עלי הא??? חברה...חברה...רגע....רגע אנחנו כבר 7 נשים ו-4 פפושים.... ברבורה...את כלולה...ראס בין עינאק. אני לא מכירה את הקניון...מי שמכיר... בית קפה שווה שיוכל להכיל אותנו... שירשום לי במסר.... סודית לאט לאט מאמינה.

4 פפוש

New member
כל קשר משפחתי ביננו הוא מיקרי

אבל 4 פפוש שומר לעצמו את הזכות לצרף אתפפו לחוג מכריו בהסכמתו כמובן אך בכל מקרה אין ביננו כל קשר נכון לעכשון אולי אחרי המפגש!!!! הגיע הזמן סו´ שתדעי שאני לאאאאאאאאאאא משקר ובטוח לא לפני הצום פפו!!!!!!!!!!! תשכנע אותה גם תודה!!!!!

4 פפוש

New member
פפו!!!!!!!!!

תעזור לי עם סודיתי לי היא לא מאמינה אולי לך כן תודה!!!!!!!!

פפו

New member
סודה חאלס שטויות

האיש אומר לך משהו (אמת לאמיתה) ואת לא מפסיקה לטנטז אותו. אז אני מצטרף לפפוש ומצהיר אין ביננו כל קשר עכשוי מה שלא מחייב לגבי העתיד פיתרונות לאל.

Sודית

New member
ממלה....אנחנו יותר חזקים מ.....

בית דין וכאלה.... את עוד לא יודעת עם מי יש לך עסק. כאילו שאני יודעת. סודית משתעשעת.

למעלה