סיכום ביטולי סדרות

snier1991

New member
סיכום ביטולי סדרות

ממשיכות פשע מן העבר-חיה ובועטת האנטומיה של גריי-חיה ובועטת חילופי נשים-חיה ובועטת סופר נני-חיה ובועטת משפחה בהשאלה-חיה בועטת ואפילו מתחילה מספטמבר בניגוד לשנים עברו על טבעי-חיה ובועטת סמולוויל--חיה ובועטת האוסי-חיה ובועטת מגרש ביתי-חיה אבל אם תשאלו אותי לזמן מוגבל מוחות קרימנלים-חיה ובועטת הישרדות-חיה ובועטת המרוץ למיליון-חיה ובועטת יורדים בגדול-חיה ובועטת נמלטים-חיה אבל חודשה רק ל13 פרקים אז לכו תדעו מספרים מתות גבירתי הנשיא-מתה בטרם עת אוורוד-מתה בטרם עת פלישה-מתה בטרם עת הופ' ופית-מתה שונות משמרת שלישית-מתה בשנה שעברה נותרו 2 עונות חדשות פחות ממושלמת-העונה הרביעית עומדת להסתיים עוד לא ידוע על החמישית המפענחת-העונה השנייה בקיץ מטבחי הגיהנום עונה חדשה בקיץ אם שכחתי משהו נא להוסיף

קובי221

New member
מ'המתות'-

חבל רק על פלישה, היא מצויינת. אמממ... מזה מוחות קרימנלים?

snier1991

New member
משהו שהם קנו בתחילת השנה ועוד

לא שידרו(מחכה עם שאר סדרות הפשע)

dj roy

New member
חבל פלישהה :(

סדרה מעולה ! חבל שלא ממשיכים עוד עונה :\

Im All That

New member
נמלטים לא חודשה ל 13 פרקים!!!!

ה-13 פרקים האלה ישודרו בין אוגוסט לדצמבר ובאביב הם יחזירו את העונה ה-2!!!

snier1991

New member
לא באופןרשמי אלה רק הנחות

לדעתי זה ניסיון לשיחרור מוקדם מהחוזה

Aviad1987

New member
יפה ליס שהצליחו לקלוע בצורה כזאת

תיקון קל לפחות ממושלמת - העונה הרביעית עדיין לא התחילה אם אני לא טועה. ולמי ששואל: פשע מן העבר, מוחות קרימנליים ועוד אמורות לעלות בעונת הקיץ. אם יהיה ליס עוד סבב כזה של רכישות (אמן אמן) כבר לא ישאר מקום בלוח שידורים. הלוואי

Aviad1987

New member
הוא התכוון (בחוסר טעם רב)

שהוא לא אוהב את סקראבסת וכן אוהב את טירוף בבית

לאאאאאאאאאאאאאאא

לא ביטלו לי את הופ ופיית' ואת פחות ממושלמת! הם לא ביטלו לי!

shiran2020

New member
לאאא.. גבירתי הנשיאה.. אחת הטובות

נכון שהבן של הנשיאה פשוט מהמם? חחחחח הודוקטור באנטומיה של גריי.. זה שהסתבר שהוא נשוי גם יפה? חחח ... ובלי שום קשר יס סטארס- אהבת חיי פשוט סדרות מרתקות.. אין שבת שאני לא מרותקת לסדרות מ- 10 בבוקר עד הלילה חח בערך .. (:)

למעלה