סיכום אירועי נהריה

איתיץ

New member
סיכום אירועי נהריה

היה משעמם! בלאט, ירד גשם וברד וכל הרוצחים החליטו להשאר בבית... ביאוסיישן! קיצר, אנחנו נוסעים במכונית ברחובות נהריה החשוכים, ולפתע נשמעים 4 פיצוצים חזקים. לא ידענו להגיד אם מדובר בנפצים או ביריות, לכן פיטרלנו באזור הרעש. במקביל התקבלו דיווחים מאזרחים ונשלחה ניידת מהמשטרה לחקור בנושא. בעודנו נוסעים ברחובות, אנחנו לפתע מבחינים ב-3,4 דמויות מכוסות בגלימות לבנות. הסיטואציה הראשונה שעלתה לי לראש היא שמדובר בכינוס של הקו קלאס קלאן, אבל מסתבר שלא. עצרנו ליד אחד מהם ושאלנו אם הם זרקו נפצים באזור, והטמבל אומר לי בחיוך: "לא, לא נפצים, זיקוקים!". מפקד הסיור מרים גבה ושואל אותו: "אתם יודעים שהערתם את כל נהריה? למה יריתם זיקוקים? מה זה הגלימות האלה?" ואותו בחור משיב לו: ,אנחנו עושים חינה אחי!". ... אמרנו להם "שיהיה במזל", ונסענו משם, לא לפני שתדרכנו את המשטרה. אירוע נוסף שיש לציין הוא שנתקלנו בטנדר מסוג "רנו" אשר חונה בצד והדלת שלו הייתה פתוחה מעט. לאחר שביצענו בדיקה למספר ובדקנו את תכולת הרכב (היו שם פלאפון, תיקים) החלטנו להכנס לבניין הקומות שהוא הוחנה לידו בנסיון למצוא את בעליו. במקרה הוא היה בבית, רץ כמו סופה לסגור את הדלת, והודה לנו מעומק ליבו. לפחות עשינו שמח למישהו :) איתיץ.

מתנדב

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד....

סיור מהנה היה לכם, בעיקר נהניתי מהסיפור הראשון שהיה לכם, הם החליטו לעשות חינה לכל העיר

יווווווווו אתם לא יודעים איך זה

מזכיר לי קטע היינו בסיור בראשל"צ- עוברים על יד קנאנטרי אחד קולטים אותו זז מיצד לצד מצד לצד - אחחח אני חולה ל הדברים האלו אמרתי לנהג להדליק תצקלאקות- האנשים קולטים את זה יוצאים לנו אדומים כמו אדום של מד"א אוח זה היה מצחיק

למעלה