סיכוםם שבוע:)

סיכוםם שבוע:)../images/Emo110.gif

איך עבר השבוע בכללי?
משו טוב שהיה השבוע:
משו לא טוב:
משו מיוחד שהיה השבוע:
שמחים שהגיע החופש?
יש תוכניות? תפרטו
שבת שלום לכולםם:]

../images/Emo110.gif

איך עבר השבוע בכללי? סביר..:] משו טוב שהיה השבוע: נמממממממממ.. שהתחיל החופש משו לא טוב: הצעקות שאני הולכת לקבל מהמדריכים שלי?
משו מיוחד שהיה השבוע: נמממממממ... שמחים שהגיע החופש? מאוווווווד.. ברוך השם יש תוכניות? תפרטו: נמממ חוץ מלישווון... ישלי יומיים הדרכה.. ראשון שני.. ובטח המון קניון וחברות וכאלו.. לאדעת..:p שבת שלום אהוביי:]

יעל 13

New member
אנייייייי

איך עבר השבוע בכללי? נחמד משו טוב שהיה השבוע: נסעתי לים המלח עם המשפחה וחברים משו לא טוב: לא משהו שזכור לי משו מיוחד שהיה השבוע: לא יודעת שמחים שהגיע החופש? כן!!!!!!!! יש תוכניות? תפרטו: מחר אני לוקחת את בת דודה שלי לסרט... יום שלישי אני לוקחת את אותה בת דודה ואת אחותי לסופרלנד... אני אקח גם את בן דוד שלי לאנשהו.. צריך לחשוב לאן
שבת שלום

../images/Emo39.gifME

איך עבר השבוע בכללי?כיףףףףףףףף
משו טוב שהיה השבוע:ח----ו--------פ--------ש יצאנו ביום שלישי=] משו לא טוב:ממממ הנקיונות לפסח חחח משו מיוחד שהיה השבוע:לא היה משו מיוחד היום יצאנו לקניון וקניתי ת'בושם החדש בוס פאם שמחים שהגיע החופש?ב--------טח
יש תוכניות? תפרטו קניונים קניונים ו....קניונים
חחחח שבוע טוב:]

../images/Emo207.gifפורום מאיה בוסקילה בתפוז מאחל

חג שמח וכשר.. מוזמנים תמיד
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=988 שבוע טוב [:

אניניניני../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

איך עבר השבוע בכללי?נממ מלחיץ, אבל יהיה טוב
משו טוב שהיה השבוע:שעברנו את ההופעה משו לא טוב:שלא זכינו בה]; משו מיוחד שהיה השבוע:הופעה
שמחים שהגיע החופש?לאאא
יש תוכניות? תפרטו לנקות לנקות ו...[[לנקות?!]] לראות טלויזיה
מיכוווש תודההההה
שבוע טוב לכולםם
**האם המחשב שלי חזר לעצמו?
בלי העין הרע בלי העין הרע בלי העין הרע בלי העין הרע בלי העין הרע,טפו טפו טפו טפו טפו,חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה**

למעלה