סיכוםהשבוע

ady18

Well-known member
סיכוםהשבוע

שיר השבוע שלכם [של איה]- שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם:

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifמסכמת

שיר השבוע שלכם [של איה]- Miracles, אבא שלי עם גידי גוב שיר השבוע שלכם [לא של איה]- מראה- שי גבסו
בילוי השבוע שלכם- תל אביב אתמול, סרט, מסיבת יומולדת 50 לאבא
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הסרט "מה שעובד"- מומלץ ביותר!!! תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- עזבו משהו שעשה לי את השבוע... תשמעו מה קרה לי: אכלתי פיצה בתל אביב ושמתי עליה תבלין..ומה אני רואה על הפיצה שלי פתאום??? תולעת!!! לא פחות ולא יותר... אוי זה היה אחד הדוחים!! משהו שהרס לכם את השבוע- רבתי עם חברה קצת, ולא הספקתי לעשות כל מה שתכננתי בסופש משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- בעיקרון יש לי כרטיסים להופעה של הראל סקעת, אבל אני מתלבטת אם לבטל וללכת לראות את מתן עם צביקה פיק
מאכל השבוע: דיייי אני לא יכולה לחשוב על אוכל יותר משפט השבוע שלכם:

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאה וגם הייתי בהופעה של היהודים בחמישי

כבר הספקתי לשכוח
וואווו הם הרסו לי את האוזניים... אבל היה כיף

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifוהרס לי לגמרי את השבוע!!!

הMP שלי נדפקקק הוא לא נדלק!
איך אני אעביר מחר את הנסיעה??? אוףאוףאוף!!

שונצצ

New member
מסכמ"שת

שיר השבוע שלכם [של איה]- Miracles שיר השבוע שלכם [לא של איה]- Manhattan from the Sky, One Way Or Another בילוי השבוע שלכם- כמה שזה נשמע הזוי הכנס הזה לפני הגיוס היה לגמריי בילוי... חוצמזה היה גם בלאק, ומסיבת גיוס... אבל הבילוי הכי גדול היה בייביסיטר על 2 ילדים מתוקים! מוקו ויונהתן!
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- למי היה זמן לראות טלויזיה השבוע??!!! יש לי מאה תוכניות שמחכות לי במקס שאני אראה אותן! תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - לא מצליחה לחשוב על כלום... בסכמ"ש של שבוע הבא זה יהיה אני על מדים!
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מוקו ויונהתן!!!! והמשפחה שלי
משהו שהרס לכם את השבוע- החברות קצת קצת קצת משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לא מחכה שלא יגיע לא תודה!!!!!!!!!!!! מאכל השבוע: על האששש אתמול! היה טירוווף משפט השבוע שלכם: אמא'לה?!

נטע1107

New member
יאללה נו....

שיר השבוע של איה- ברור שמירקלס!!!! מי שמצליח לעשות מזה רינגטון בבקשה לשתף!!!! שיר השבוע לא של איה- הדיסק של פינק לפניםםםםם!!! יש לה גם כל מיני קליפים ביו טיוב מהופעות חיות- אין דברים כאלה!!!!! אני מתה שהיא תגיע מתישהו לארץ!!! בילוי השבוע-
יותר מדי אוכל... ביום חמישי הלכתי לאכול צהריים בעזריאלי, אח"כ נפגשתי עם חברה וישבנו בבית קפה עם שתי עוגות (!!!)- טעימות להפליא- ואח"כ הלכתי למסיבת הפתעה לחברה בטוק טוק ושם כמובן שאכלתי חזה עוף וקינוח עם כולם אצבע שוקולד בלגי הממממ.... היה טעים אבל, כמה שמנה אפשר להיות?!?! זה היה יום שבו אכלתי ל25 שנה..... חוצמזה- הגעתי לעונה 5 של עקרות בית..כפיים!. והתמכרתי לסידרה glee שהיא מגניבההההה!! מומלץ! וחוצמזה חוצמזה, הייתי בהופעה של ארמדילוס עם חברה שלי- ארמדילוס הם זוג קומיקאים שכותבים שירים ממש מצחיקים, חבל שקהל היעד שם היה 14+...... היא רצתה לרצוח אותי.... :) הרס לי את השבוע- הרכב המקסים שלי לא הורס אבל מתחלה (נהיה חולה) וזה מפחיד אותי........ הוא משמיע רעשים ממש מוזרים, מדליק נורות של המנוע ומסתבר שכל הצמיגים שלו לא מאותה חברה (שזה לא בטיחותי לנסוע ככה או משהו כזה...) טפו טפו טפו שרק יהיה בריא ויסע! עשה לי את השבוע- קניות מוצלחות!!!! מגפים מהממות מקינג ג'ורג' בת"א ובגדים מדוכן במכללה הכי יפים שיש!!!! מאכל השבוע -אחרי יום חמישי שעבר אני נהיית אנורקסית! משפט השבוע: "סשה (זו שהיה לה את המסיבת הפתעה בטוק טוק) אוכלת סושי מאה שנה"....

למעלה