סיכוי קלוש

סיכוי קלוש

אני רוצה לדעת מתי ישדרו את 'לוליטה' ואת 'לולה אמרה' שוב, אך אין פורום לערוצי הסרטים מישהו יכול להפנות אותי למקום שיעזרו לי? תודה רבה

4hilla4

New member
כנסו כולם דחוף! ../images/Emo207.gif

הייתי ב- youtube וראיתי איזה קליפ של אדיסון ודרק ורק עכשיו אני רואה איזה מניאק הוא היה אל אדיסון!!! תראו כולם ותגיבו כי אחרי זה אני הרבה יותר אוהבת את אדיסון והרבה פחות אוהבת את דרק!
http://www.youtube.com/watch?v=bwLkEjvfktw&NR=1 בבקשה תגיבו גם אם זה עצבן אותכם!!

snier1991

New member
את יודעת שהיא בגדה בו עם החבר הכי טוב שלו?

זה לא שהוא הרביץ לה הוא מנוכר כלפיה ומסיבות מאד מוצדקות

TheLost

New member
נכון, ושלא לדבר על זה

שגם היא הייתה ביצ'ית כלפיו בפרקים הראשונים שלה בסדרה והרסה לו מאוד את הקשר עם מרדית', ובכל זאת בהמשך הוא "סלח" לה וחזר אליה.

4hilla4

New member
כן אני יודעת את זה אבל עדיין

אני ממש שנאתי אותו אחרי הקליפ הזה... ומה זה הרסה לו את הקשר עם מרדית המפגרת הזאת..?! הוא נ-ש-ו-י. הוא הרס לעצמו שלא טרח להתגרש קודם! ואל תשכחו שהיא הביאה לו את מסמכי הגירושים והוא לא רצה לחתום עליהם!

LeRanch

New member
אז איך את כועסת על דרק?!

אשתו בגדה בו! מה את מצפה שהוא יהיה נחמד אליה אחרי זה?! זה שהוא היה עם מרדית' בזמן שהוא היה נשוי ולא סיפר לה - זה באמת טיפשי..

4hilla4

New member
אני לא ממש מצפה אבל...

אם היא נותנת לו את מסמכי הגירושים והוא לא רוצה אותם! והוא רצה להישאר עם אדיסון אז לפחות שיהיה נחמד.... גם הוא היה במערכת יחסים... עדיין- שונאת אותו

snier1991

New member
הוא האמין במוסד הנישואים

הוא לא נשאר מתוך איזה אהבה עזה לאדיסון מה גם שאדיסון לחצה עליו שיישאר איתה וניסתה לשקם את הנישואים

4hilla4

New member
אם בזה שהיא לחצה עליו זה אומר...

לתת לו מסמכי גירושים חתומים מהצד שלה והיא מוכנה שהוא יחתום והם יסימו את מערכת היחסים שלהם אז נכון.. היא ממש לוחצת עליו להישאר איתה...

snier1991

New member
אנחו מדברים על זאת

שהבריחה את גריי לקחה אותו ליעוץ נישואים עברה איתו לטריילר שיקרה לו בקשר למרק מתוך רצון שיהיה עתיד לקשר שלהם אז כן היא לחצה עליו ובפלאש בק(בפרק הראשון העונה) היה אפשר לראות שלפני שהלך לסיאטל היא כמעט אנסה אותו רק שישאר איתה אם כבר הוא היה זה שנחמד היא דפקה את הנישואים והוא נתן לה את כל הרכוש

כן, הוא אידיוט גמור.../images/Emo129.gif

במקום לבדוק מה הוא עשה לא בסדר שהיא בגדה בו הוא נהיה חרא אליה. בכלל אני שונאת את הדמות שלו.

snier1991

New member
היא בעצמה אמרה

שהכל היה מושלם והיא רצתה ריגוש כדי להרוס את השלמות זה לא הוא אשם ואת יודעת מה נניח שהיא עשתה את זה כי הנישואים היו דפוקים אז עם החבר הכי טוב שלו? ונניח שהנישואים דפוקים היא בגדה בו לא ניסתה לדבר איתו על הבעיה היא זאת שהייתה המאנייקית ובמקום לפתור את הבעיות שכבה עם החבר הכי טוב ואם באמת היו בעיות רגשיות אז היא הייתה שוכבת אם מישהו שבנוי לקשר אמיתי נפשי ולא כזה של סטוצים מאיפה שלא ייראו אדיסון היא זאת שדפקה את הקשר והיא זאת שהייתה מגעילה כלפיו

לא נכון.../images/Emo129.gif

היא בגדה בו כי הוא אף פעם לא היה שם, היא פירטה על זה באיזה פרק. וחוץ מזה, עם חבר כמו מארק אני מתפלאה שזה לא קרה קודם. כשדרק לא היה שם, ומארק כן, אז טבעי שהיא תמשך אליו. והיא לא חפשה משהו רציני, בסה"כ הוא היה שם כשדרק לא, זה לא כאילו היא וויתרה עליו, היא פשוט השלימה את מה שהיה חסר לה עם מישהו אחר.

4hilla4

New member
אווו... מסכימה...

את יודעת באיזה פרק היא פירטה על זה?!

snier1991

New member
מארק הוא מנתח פלסטי

שזה וכירוגיה הם המקצועות התחרותיים ביותר תאמיני לי הוא לא היה שם הוא עבד בדיוק כמו דרק אם לא יותר ולהזכירך אדיסון היא מנתחת כירוגית היא לא בדיוק מישהי עם לו"ז ריק אז זה לא שהיא הייתה פנויה והוא היה עסוק ואם היא לא חיפשה קשר רציני אז היא בגדה בשביל הסקס אז מה משנה אם הוא היה בבית או לא היא לא חיפשה קשר רגשי(ולכן לא משנה ממה דרק עשה או לא עשה אדיסון לא בגדה בגלל שהוא הזניח אותה)היא חיפשה סתם פאן או כפי שהיא אמרה הכל היה לה מושלם והיא רצתה לפוצץ את זה בכל מקרה אנחנו סתם הולכים במעגלים

למעלה