סיכויים

DM fan

New member
סיכויים

שלום לכולם
אני בת 38 , יש לי ילדה אחת בת 3 כמעט. פעם קודמת נכנסתי להיריון טבעי, אחרי 4 חודשיי ניסיונות, עברתי הפלה בציטוטק, אמרו לי לא לנסות חודשיים, כדיי להיות בטוחים שהרחם נקי, ובחודש השלישי ניסיתי ונקלטתי. ילדתי לידה רגילה בלי שום סיבוכים.
עכשיו אני רוצה ילד נוסף, עשיתי פרופיל הורמונלי לא מזמן ויצא תקין לחלוטין,התחלתי לנסות מחודש שעבר, אבל אני במעיין תחושה שאיחרתי את הרכבת... ממש מפחדת שזה לא ילך....

איך משתחררים מהתחושה המעיקה הזאת ?

נושמים עמוק, זוכרים שהגיל הוא אמנם מנבא חזק

אבל - הוא מנבא סטטיסטי בלבד.
יש נשים בנות 22 עם קשיי כניסה להריון ונשים בנות 43 שנקלטות טבעי. מישהי צריכה להיות בקצוות של עקומת הפעמון - בואי נקווה שאת בקצה הימני של כניסה להריון בקלות!

דבר שני - 38 זה לגמרי ה 35 של פעם, זה ממש ממש לא גיל גבוה להריון (ואצלך זה הריון שלישי, אז בכלל)

דבר שלישי - קצת סיפורים מעודדים - מכירה אשה שילדה שני בנים בהריונות ספונטניים בגיל 44 ו-46
חברה שלי ילדה בת ראשונה בגיל 43
שתי חברות פורום ילדו ילד שלישי בגיל 41
ויש עוד מליון סיפורים

דבר רביעי - מקסימום, אם לא יילך.... רפואת הפריון בישראל היא מהטובות בעולם, ויש לה מה להציע.

יאללה, בהצלחה ושהות קצרצרה פה איתנו

DM fan

New member
תודה על העידוד

תודה על העידוד... למעשה זה היריון רביעי (נכנסתי להיריון לא מתוכנן לפני שבע שנים, והחלטתי לא להמשיך אותו, וגם אז עשיתי הפלה בציטוטק)
מקווה שזה אכן יסתדר

אולי זה כל מה שרופאים אומרים ומה שאנחנו קוראות בכל מקום , שהביציות שלנו מתייבשות וכו....

לי את נשמעת *מאד* פוריה

4 הריונות ספונטניים, 3 מתוכם בגיל 35 וצפונה.... ביציות מצטיינות
כנראה הן לא קראו את המזכר הרפואי האחרון שמדבר על ירידה דרסטית בגיל 35....
בהצלחה !

DM fan

New member
התייעצות קטנה

לאור הנתונים האלו, עד מתי לדעתכן יש לנסות טבעי, ומתי יש לפנות לעזרה מקצועית?

למעלה