סיכווווום

סיכווווום../images/Emo3.gif

שיר השבוע, יואב:
שיר השבוע בכללי:
אמן השבוע:
אלבום השבוע:
תמונת השבוע:
קניית השבוע:
משהו טוב שקרה:
משהו מבאס:
הופעת השבוע: שאלת בונוס... קראתם את הכתבה בפנאי פלוס?

1mayush

New member
עונה ../images/Emo26.gif

שיר השבוע, יואב: כל מה שבמייספייס שלו :) שיר השבוע בכללי: שוברת שתיקה - 2X משהו מבאס: מבחנים. הופעת השבוע: יוני פוליקר, במוצ"ש האחרון.

../images/Emo9.gif

שיר השבוע, יואב: אם לא את שיר השבוע בכללי: יש הרבה אמן השבוע: ג'נגו אלבום השבוע: קשורים-ג'נגו תמונת השבוע: יש מלאאא מעבודה עברית.. אח"כ.. אני עייפהההההה קניית השבוע: מוניות ואוטובוסים משהו טוב שקרה: ג'נגו
משהו מבאס: כל מיני הופעת השבוע עבודה עברית

../images/Emo126.gifראיתי גם בפייסבוק!

זו התמונה הכי מדהימה בעולם!!!!!!!!!!!11
את בטוחה שזה לא ערוך בפוטו?

shahar1989

New member
../images/Emo171.gif

שיר השבוע, יואב: מבקש רחמים שיר השבוע בכללי: זמן ורחובות ריקים אמן השבוע: squid אלבום השבוע: squid - squid תמונת השבוע: -מהמפגש של יונתן- קניית השבוע: ממ... כל מה שקניתי במפגש - דיסק, חולצה, אוכל, מיצים וכו'...
משהו טוב שקרה: מפגשש
משהו מבאס: אהמממממ... הופעת השבוע: היום - איתמר מאירי בקפה ביאליק!!

נמנמ

שיר השבוע, יואב: הממ אין שיר השבוע בכללי: אין משהו אמן השבוע: הממ סקוויד אלבום השבוע: סקוויד תמונת השבוע: אין קניית השבוע: דיסקיייים משהו טוב שקרה: עבודה משהו מבאס: המממ חוסר שעות שינה הופעת השבוע: תהיה היום, של איתמר ונועם פותח שאלת בונוס... קראתם את הכתבה בפנאי פלוס? קראתי את הסריקות כי אין לי פנאי פלוס

אדם צובר זכרונות כמו נמליםםם

שיר השבוע, יואב: אני פשוט גרועה בזה.. לא זוכרת שמות.. כל אלה מהספייס. שיר השבוע בכללי: "אדם צובר זכרונות"-הביצוע המדהים של אברהם טל!
אמן השבוע: יש מלאמלא.. אבל אם לבחור אז עמיר רוסיאנו אלבום השבוע: 100 שקל אחרונים-עמיר רוסיאנו. תמונת השבוע: סלב או לא סלב?
קניית השבוע: הדיססק של עמיר רוסיאנו ושל מלכת הפלקט!. משהו טוב שקרה: פגשתי את ענבר, שחר, רעות, יונתן, שילע', מיכלי, אתי, מזל, עמית, ענבר
משהו מבאס: סתם בעיות קטנות שנורא הפריעו בימים האחרונים. הופעת השבוע: עבודה עברית!:) שאלת בונוס... קראתם את הכתבה בפנאי פלוס? כן!! והכי התלהבתי בעולם!

amitshilo

New member
וואי, אני ממש פשלנית לאחרונה, הא?

מבטיחה לא לאכזב מעכשיו! שיר השבוע, יואב: "שמור". שיר השבוע בכללי: "בוקר של כיף" בביצועו של עמיר רוסיאנו. אמן השבוע: עמיר רוסיאנו. אלבום השבוע: ג'נגו-"לב", וג'וני מיטשל וגו'אן בא'אז וכל מיני... תמונת השבוע: עוד מעט. קניית השבוע: בייגלה דוחה בעבודה עברית!
|ירוק| סתם, סנדלים מטבע נאות
משהו טוב שקרה: אתן
, הופעה של בת שבע. משהו מבאס: לא יותר מידי. הופעת השבוע: פורו של בת שבע
(מומלץ!), עבודה עברית בפארק.

למעלה