סייקר סקר סייקר!!!

zeusofurim

New member
סייקר סקר סייקר!!!

איזה שחקן הייתם לוקחים איתכם לכל קבוצה? וכמובן אני מיתכוון שחקן שיבוא איתכם לכימעט כל קבוצה... אני אישית לוקח איתי את גולי לכל מקום אבל הוא לפעמים אבל רק פעמים אחדות לא בא... אך יש לי שחקן שבא תמיד שאני לוקח איתי לכל מקום למרות גילו המתקדם והוא טומי גראונלנד שאף פעם לא מאכזב

Psycho MC

New member
לפי תפקידים:

GK - Abbiati D - Maldini M - Seedorf F - Shevchenko ובכלל אני לא אוהד של מילאן!

ziv 20

New member
אני לוקח את ...

ברוזק הפולני הצעיר שהוא השחקן הכי טוב במנג´ר ריקארד קרסומה השחקן כנף הצעיר הכי טוב במנג´ר ואת בק הפולני שהוא פשוט תותח

נאס

New member
הם לא פולנים...

פורטוגלים הראשון בטוח השני לא מכיר..(תרשום תשם באנגלית כי אין מצב שיש שחקן במנג´ר שאני לא מכיר)

ofer16

New member
הוא לא רשם הרבה שחקנים

אבל ברוזק ובק פולנים (זה כבר 2 מתוך 3), אני לא מכיר את השני, אבל אני כמעט בטוח שהוא לא פולני לפי השם. בכל מקרה, זאת לא הנקודה. ובמקומך לא הייתי אומר שאני מכיר את כל השחקנים במנג´ר, כי זאת שחצנות...

המחבט

New member
תשובה

שוער: יוריץ´ האוסטרלי- שוער מחליף זול ואיכותי. מגן: אשלי קול. בלם: לוסיו- צעיר ומתפתח כל הזמן. קשר אחורי: אמברוסיני. קשר התקפי: סידורף. חלוץ: קלוזה.

tomash11

New member
אין שחקן כזה (עדיין) אבל...

עקרונית, כמו שבקהאם משחק בבארסה בעונה השניה שלי, נראה לי שאני אקח אותו לכל קבוצה שאני אשחק בה (26 בישולים וזה רק בשני שליש עונה, זה משהו שחובה בכל קבוצה שאני משחק בה). במנג´ר הקודם, בCM 99-98, לקחתי כמעט תמיד את גאווין הוליגאן איתי לכל קבוצה, והיו עוד איזה חמישה שחקני הגנה משובחים שתמיד רציתי לתפוס לפחות אחד או שניים מהם אצלי. אה, ושוער, לוק וויבר המשובח. אבל זה היה נכון לאז, במנג´ר 01-02 כאמור, רק בקהאם כרגע הוא אחד שאני מחזיק ממנו ככזה שהייתי רוצה בכל קבוצה.

JRM

New member
בד"כ ניקיפורנקו

אבל אני די שונא את הקטע של שחקני-על אז אני מעדיף להביא את אזקוויאל גונזלס מפיורנטינה ז"ל (
) מושאל בהתחלה לבוקה אם אני לא טועה (לפחות זה ככה בעידכון) ומתפתח לשחקן אדיר למרות שהציונים שלו לא משהו בהתחלה מבשל כמו מכונה

ofer16

New member
עד שגיליתי

שחרסימוביץ´ לא קיים במציאות, הוא היה בא איתי לכל קבוצה, בעיקר בגלל 40 הגולים בעונה שהוא נתן... לאנגליה לא לקחתי אותו מהסיבה הפשוטה שהוא לא מקבל רשיון עבודה... השיטה באנגליה דפוקה...

N a V e

New member
לדעתי

ממש משעמם לקחת לכל קבוצה חדשה אותו שחקן...זה מאבד יחודיות

ofer16

New member
צודק

זאת אחת מהסיבות שהפסקתי לקנות אותו. זה פשוט לא עניין אותי יותר. אז הייתי קונה אותו ב50 אלף (דולר) ובסוף העונה הוא היה מבקיע במונדיאל והמחיר שלו קפץ ל30 מיליון...

למעלה