סייקער !!!

or 343

New member
סייקער !!!

סקר...למי שלא הבין (זה הגנים הפולניים שלי ... ) מה אתם מתכוונים לעשות ביום כיפור???? זה יום מאוד נחמד ושקט, אבל אני אישית משתעממת בו נורא. הפעם אני אנסה לקרוא ולהתכונן קצת למבחן באנגלית..... (איך לעזאזל מתכוננים למבחן באנגלית?!!?!)

ממממ...

אני דיי חולה, ככה שאני נשארת בבית ושותה מיצים מגעילים ובולעת ויטמינים.
בעקרון הייתי אמורה לנסוע לצפון אבל מה לעשות שיש לי הורים לחוצים שלא מרשים לי...
אז אני אשאר בבית. אשן
. אוכל הרבה
. אראה סרטים. ואהיה באינטרנט. ואור, לא מתכוננים למבחן באנגלית! אין דבר כזה! (אלא אם נתנו לכם נושא לחיבור שכותבים במבחן ואז אפשר להכין את החיבור לפני). צום קל לצמים וגמר חתימה טובה!

לא משו

New member
אני לא מאמניה!!!!פשוט לא יאמן!!!

סוף כל סוף המחשב נותן לי לשלוח הודעה ולשאלה... אני התכוונתי(וגם עשיתי) לנסוע לחברה בב"ש לראות פול סרטים לאכול כמה שאפשר וזהו היה כיף נהנתי מאוד

ענת1986

New member
אין לי כותרת ../images/Emo9.gif

אצלנו לא מדליקים את המחשב, את הטלוויזיה וכל זה...
אז מה שעשיתי היה לשחק רוב הזמן שש בש, רמי, ספיד, פוקר ועוד עם חברות והמשפחה...
היה דווקא נחמד. בפוקר הלך לי חרא, אבל בספיד אני
. מישהו רוצה לשחק?
סידרתי גם כל מיני אלבומים עם תמונות כשהייתי קטנה... הגעתי למסקנה שהייתי ממש בובה

אני צמתי.... בד"כ אנחנו מוציאים

ביום כיפור את כל המשחקים הישנים... רמי, טאקי.... אבל השנה משום מה לא עשינו את זה ואני קראתי, ישנתי חשבתי... (כן כן!!! יש יום בשנה שאני גם חושבת
)

heaven is here

New member
יום כיפור

עבר! ניסיתי לצום באמת! צמתי עד הצהריים ככה אבל היה חם אז נשברתי לי
במהלך יום כיפור יצאתי לטייל פעם עם חברות ופעם עם אחי. גם קראתי ספר ל-book report באנגלית וישנתי

Law Ho

New member
אני לא נשברתי!!!!!!

מהסיבה הפשוטה... שלא צמתי!!! אבל כל ארוחה אצלי היא ארוחה מפסקת עד הארוחה הבאה. אם מישהו יכול לתת לי סיבות לצום (ליום כיפור הבא) אני אשמח לשמוע...

למעלה