סייעות אישיות
שנה אחרי האבחון של בני,עזבתי את העבודה שלי שהייתה תובענית .והתחלתי לעבוד כסייעת/משלבת
אישית של ילד הספקטרום . אין לי מילים לתאר כמה אני אוהבת את עבודתי ,את הילד שאני מלווה כבר 3 שנים.
אני לא יודעת לגבי שכר בערים אחרות בארץ לסייעות ,אשמח אם תעירו את עיני.
לאחרונה הסייעות בפרדס חנה ,יצאו למאבק בבקשה לשפר את תנאי העסקה שלהן.
עד כה השתכרו סייעות שעבדו 24 שעות בשבוע בכ 4100 ש"ח ברוטו חופשות (משרד החינוך-חגים))שולמו במלואן.
ביולי הועסקנו בקייטנה ואוג, שולם במלאו,
אך שכר זה הוא שכר ברוטו ללא כל תנאי העסקה.
דהיינו ללא כל תנאים סוציאליים ביטוח לאומי ,בריאות ,ימי מחלה נסיעות וכו
העסיקו אותנו כנותני שירות למועצה כלומר ספקים.
אין לנו תלוש שכר אפילו .
לאחר סוג של מאבק מלוות בהסתדרות ,הסכימו להעסיק אותנו כעובדות מן המניין בעלות זכויות סוציאליות
אך בקבות שינוי זה ,שכר של 4100 ברוטו -ירד ל 2700 כשהוא כולל תנאים סוציאליים-תלוש שכר.
וימי חופשה שישולמו מעתה יהיו רק 18 ימים בשנה דהיינו .יהיו חודשים שנרוויח הרבה פחות מ 2700 ש"ח.
שלא לדבר על אוג, שבו נשאר ללא שכר כלל?
לא נשמע לכם שערורייתי?
ספרו בבקשה איך זה עובד במקומות אחרים.
שנה אחרי האבחון של בני,עזבתי את העבודה שלי שהייתה תובענית .והתחלתי לעבוד כסייעת/משלבת
אישית של ילד הספקטרום . אין לי מילים לתאר כמה אני אוהבת את עבודתי ,את הילד שאני מלווה כבר 3 שנים.
אני לא יודעת לגבי שכר בערים אחרות בארץ לסייעות ,אשמח אם תעירו את עיני.
לאחרונה הסייעות בפרדס חנה ,יצאו למאבק בבקשה לשפר את תנאי העסקה שלהן.
עד כה השתכרו סייעות שעבדו 24 שעות בשבוע בכ 4100 ש"ח ברוטו חופשות (משרד החינוך-חגים))שולמו במלואן.
ביולי הועסקנו בקייטנה ואוג, שולם במלאו,
אך שכר זה הוא שכר ברוטו ללא כל תנאי העסקה.
דהיינו ללא כל תנאים סוציאליים ביטוח לאומי ,בריאות ,ימי מחלה נסיעות וכו
העסיקו אותנו כנותני שירות למועצה כלומר ספקים.
אין לנו תלוש שכר אפילו .
לאחר סוג של מאבק מלוות בהסתדרות ,הסכימו להעסיק אותנו כעובדות מן המניין בעלות זכויות סוציאליות
אך בקבות שינוי זה ,שכר של 4100 ברוטו -ירד ל 2700 כשהוא כולל תנאים סוציאליים-תלוש שכר.
וימי חופשה שישולמו מעתה יהיו רק 18 ימים בשנה דהיינו .יהיו חודשים שנרוויח הרבה פחות מ 2700 ש"ח.
שלא לדבר על אוג, שבו נשאר ללא שכר כלל?
לא נשמע לכם שערורייתי?
ספרו בבקשה איך זה עובד במקומות אחרים.