סיינטלוגיה

האמיתית

New member
סיינטלוגיה

נפגשצי עם נציג של ארגון הסינטלוגיה והוא הציע לי להרשם לקורס מסויים בטענה שזה יעזור לי בחיים. הוא סיפר לי כמה סיפורי הצלחה מרשימים מאוד אבל אני עדיין ספקנית לגביי היכולת המעשית של הקורסים שלהם להשפיע על חיי. הייתי רוצה לדעת אם אתם מכירים אנשים שעברו את התהליכים שלהם והתאכזבו

מדובר בכת ותו לא

כך שזהירות רוצה ללמוד דברים על עצמך? בלי להידרש ל"מדריכים רוחניים" שיקבעו לך את גורלך? אז לכי לקבוצות מודעות וסדנאות שונות, כגון כזו שאני מקיים, ראיתי שיש כאן כמה כאלו, אין בזה מחוייבות שדורשים הסייטולוגים ודומים להם, אין שם "מדריך" שקובע את כל החוקים, יש מדריכים שמביאים כלים לגילוי העצמאות שלך ואת זאת שקובעת את גורלך. בהצלחה.

לא כדאי לך להתפתות מכירה המון נפגעי

סינטולוגיה. מכירה אנשים שהגיעו עד פת לחם כי אולצו לתרום את רכושם לכת. לפני 26 שנים אבחנו אותי וניסו לצרף אותי לכת. עד היום 26 שנה הם רודפים אחרי בדוור ישיר. הקורסים ישפיעו על חייך בדרך הפוכה. בהצלחה על כול בחירה

האמיתית

New member
תגובה

לגביי הנושא של תרומות- אין סיכוי שאני אפול בפח הזה..... אני פשוט רוצה לדעת האם יש סיכוי שהתהליך שלהם יעזור לי תודה

אי אפשר לדעת אם ניפול או לא ניפול ב

במלכודות. את מאמינה בתהליכים, את מאמינה בדרך בחרי אותה. מי אני שאומר לך מה לבחור??? כול תהליך בו את בוחרת להכנס אל נבכי הנשמה שלך עשוי להועיל. השאלה באיזה מחיר??? בהצלחה

לדעתי התמורה בסייטולוגיה היא לא לך

אלא לאלו שעומדים בראשה מה שאומר שכלים להתפחות שלך לא יהיו שם הכלים שהם נותנים נועדו יותר לעצמם מאשר לתלמידים, כמו ללמוד לשתף ולתרום, השאלה היא האם יש בכוחך לברור את המוץ מהתבן ? הבעיה שיש יותר מידי מוץ מאשר דברים טובים, חבל , עדיף להיות בקבוצות שאכן מביאות יותר תועלת ואחוז התמורה גבוה מאחוז החוסר תועלת.

דורינה5

New member
זהירות

יש יותר מידי דיווחים על כך שאנשים נופלים בפח, ולכן כדאי שתיזהרי. מכיוון שהם פועלים על עיקרון של שטיפת מוח ושליטה באנשים, אל תהיי בטוחה שאת לא תפלי לפח של לתת להם את כספך. זה עלול לקרות לך בשלב שבו הם כבר שולטים ברצונותייך.

ב מ ב ו ש

New member
לדעתי וידיעתי זו אכן כת.

בין זה ובין אם כדאי לך או לא. זה רק את והאינטואיציה שלך יכולים לומר. את יכולה רק לקחת בחשבון שלעזרה בחיים יש המון דרכים ואכן סדנאות ויועצים ויש הרבה ממה לבחור. יכולה מעשית? אני בטוחה שיש. ולעומת כאלו שירדו לפת לכם, אני מכירה כאלו שהגיעו למקומות גבוהים מאד עם עצמם דרך הסייטולוגיה. אז מה? כל אחד בוחר את הדרך שלו. ותלוי מה את בדיוק חושבת שאת מחפשת. ולא, אני ממש ממש לא סייטולוגית. אני דווקא כזו שהולכת על סדנאות , אתרים וכו'. באותה מידה את יכולה לחזור בתשובה, וזה עשוי להוריד אותך לפת לחם, אגב....

למעלה