סיינטולוגיה

sebastian85

New member
סיינטולוגיה

מה אתם אומרים על סיינטולוגיה? קראתי על זה הרבה... נשמע הגיוני מבחינה תאורטית... אבל הרבה דברים נשמעים הגיונית תאורטית... איך זה בפועל? זה עובד? זה באמת משפר אותך? מקרב לאושר? מנקה אותך מפחדים ומהתנהגויות לא רצויות?

dawadi

New member
ניגש בזהירות...

לא רוצה לומר סתם,אך תברר קצת לעומק על מה שסובב את הסיינטולוגיה. אני פגשתי את הסיינטולוגיה דרך כתבה שהייתה בעיתון,על כך שמי שמנסה לעזוב את החברים, המפגשים, הדרך, נרדף, סובל מאיומים ולעיתים צריך להחליף מספר טלפון ומקום מגורים. לא פעם העניינים הגיעו למשטרה. כתבות ידועות בתור מומחות להוצאת שם רע, אז שווה לבדוק לעומק, אך יחד עם זאת... גש בזהירות. אמונה שאיכשהוא חבריה מגיעים לפורענויות כאלה ואחרות, מילוליות או פיזיות, שווה בדיקה זהירה. מקווה שתצליח, ואם תוכל להפריח את מה שאמרתי, מתוך ידיעה מהימנה יותר,אשמח לדעת.
המון, צבי.

sleeper1111

New member
אגב..

יש גם סלבריטאים גם בכת הזאת כמו טום קרוז ועכשיו קייטי הולמס... יש המון אתרים נגד והמון בעד. הם למשל נותנים למאמינים שלהם TOOLBAR שחוסם אתרים שנגד סיינטלוגיה..מטורף לחלוטין...הם אגב גם מומחים בשליטה על המוח, כמו שאמרתי..כת. אני מציע שלפני שפוסלים אותם, פשוט תתחיל לקרוא עליהם ותלמד סיינטולוגיה מספרים (עדיף לא מבני אדם שעושים לך שטיפת מוח) תערער על כל מה שהם נותנים לך ותשאל למה. אבל אני בטוח שתלמד משהו גם אם לא תהפוך לסיינטולוג. RON HARBERT למעשה טייל באיזור המזרח וקרא מאות ספרים כדי להגיע לידע שלו. כל אחד יכול להגיע לידע הזה אם הוא שואף אליו. הבעיה שהמאמינים שלו מנצלים את היכולות שלהם לשלוט על אנשים. גם אם הם לא מודעים לזה

sleeper1111

New member
סיינטולוגיה...

יצא לי לדבר עם אנשים כאלה וחקרתי וקראתי ספרים שלהם..יותר נכון ריפרפתי. מדוברכ למעשה בכת של הNEW AGE. כת רוחנית. הם יעשו לך המון שטיפות מוח ויגידו לך מה טוב ומה לא...יש המון חיובי אצלהם אגב...כי הם מושפעים מהעולם הרוחני. אז יש מה ללמוד מהם. אצלהם המטרה העיקרית היא CLEARING ניקוי. זה אומר ניקוי של ההרגשות של האדם מכל מאורעות החיים שלו..הם מבצעים את זה עם מכשיר. ולמעשה המטרה שלך בכת זה להיות משוכנע שזה הדבר הטוב בשבילך ואז אתה צריך להוציא אלפי שקלים על הCLEARING. אנשים מרוקנים את החסכונות שלהם... שמעתי על אדם שעבר את הCLEARING הוא טוען שהוא מרגיש טוב יותר ויותר בשליטה על החיים שלו..השאלה מה זה אומר יותר שליטה על החיים שלך ? הוא כמובן מצדיק את זה, כי זה עלה לו אלפי שקלים
כל התהליך מדבר למעשה על הצפה של התת מודע למודע. למעשה מדובר בתהליך של מודעות. הם מבצעים אותו רק עם טכניקות של TRUTH DETECTOR זה למעשה המכשיר שהם עושים איתו את הCLEARING... אני מציע שקודם תשאל את עצמך מה זה אושר, ואיך אתה תהיה כשתהיה מאושר (מה אתה מדמיין) לפני שאתה רץ לזרמים כאלה ועוד אמונות כאלה. תהליך המודעות אפשר לעבור לבד ואפשר לקחת קורסים שהבנתי שיש. יש המון זרמים המון דרכים, תשאל את עצמך מה המטרה שלך ותתחיל לשאול שאלות על הפחדים שלך ואיך לשפר אותם. עזוב אמונות שיוצרים לך..צור לעצמך את האמונה בעצמך.

מולוקו

New member
פחד של ממש , זהירות

את הסיינטולוגיה ייסד רון האברד עבריין פדרלי שהיה מבוקש בארצות הברית. הנזק העצום שלהם הוא כספי, הקורסים הראשונים עולים מעט אפילו בחינם אבל עם הזמן זה הולך ומאמיר עד עשרות אלפים. הם גם נותנים קורסים בהקפה ואם אתה לא בודק זה יעלה מאוד יקר. להשתחרר מהם זה בלתי אפשרי , הם ירדפו אותך. סיפור ששמעתי ממקור ראשון. אישה אחת , שוכנעה להכנס לקורסים כאלה. תחילה הם ניקו לה את הגוף על ידי אמבטיות וג'קוזי.המון שעות מסוכן לבריאות. לאחר מכן הם נטלו ממנה עשרות אלפי שקלים, כשהיא בקשה להשתחרר הם לא הסכימו וגם לא החזירו כסף. הם כנסייה סיינטולוגית על פי המייסד רון האברד, הסמל שלהם הוא צלב בעל 8 יציאות המאפיינות את הסיינטולוגיה. אגב, באוניברסיטה חקרתי את העניין ויש לי ספרות מקצועית שלהם. לא לגעת , לא לשלם גרוש , ולא לעשות שום קורס אפילו לא בחינם. שומר נפשו ירחק, פילוסופיה באוניברסיטה יותר זול ויותר נכון ואידך זיל גמור.

למעלה